Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συνομήλικο ομοεθνή του - OlaDeka

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συνομήλικο ομοεθνή του

Κατασχέθηκαν τo Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και -2- κινητά τηλέφωνα 

Συνελήφθη χθες (30-05-2022) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 36χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά 36χρονου αλλοδαπού. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 36χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, έναν συνομήλικο ομοεθνή του, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -2- κινητά τηλέφωνα και -2- κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria