Σήκωσε την κούπα η Ορεστιάδα Καλλιθέας Κ-14 (PHOTO) - OlaDeka

Σήκωσε την κούπα η Ορεστιάδα Καλλιθέας Κ-14 (PHOTO)

“Οικογενειακή” υπόθεση ήταν ο φετινός τελικός πρωταθλήματος Κ-14, αφού αναμετρήθηκαν οι ομάδες της Ορεστειάδας Καλλιθέας η Κ-14 και η Κ-13.

Στον σημερινό τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Νταηλάκη οι δύο φιναλίστ είχαν προκριθεί στους χθεσινούς αγώνες FINAL 4, επί του ΑΟ Κάστωρ η Κ13 στα πέναλτι με 3-1 (1-1 κ.α.) και επί της Δόξας Κορησού η Κ-14 με σκορ 3-2.

Ο αγώνας που είχε χαρακτήρα γιορτής για την  Ακαδημία της Ορεστιάδα Καλλιθέας, ήταν μοιρασμένος στο α’ ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η ομάδα του Αντώνη Σίσκου της Κ-14, ήταν ανώτερη, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και επικράτησε δίκαια με σκορ 3-0, κατακτώντας δίκαια το τρόπαιο.

Στο 12’ η ομάδα του Βασίλη Αναγνωστόπουλου της Κ-13, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν το πέναλτι που εκτέλεσε ο Χατζής απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κωστάρας διατηρώντας το 0-0.

Στο 20′ ο Κλειούσης με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαϊωάννου.

Στο 52’ ο Χριστόπουλος με ωραίο σουτ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη (1-0), ενώ λίγο αργότερα (65’) ο Ποστεκίδης με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 60’ ο Χριστόπουλος, με ωραία προσπάθεια και σουτ, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Με τη λήξη του Τελικού – τον οποίο παρακολούθησαν και ο ιΕνωσιακοί προπονητές Μάκης Βελλίδης και Σταύρος Ευαγγελίδης – ακολούθησαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρη Τριανταφύλλου, την Β’ αντιπρόεδρο Βιργινία Δαραβίγκα και τον Γεν. Γραμματέα Γιάννη Δημητριάδη.

Τον αγώνα διεύθυναν οι Πρωτόγερος, Κακάνης και Γιοβανοπούλου.

OΡΕΣΤΕΙΑΔΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κ-14 : Κωστάρας, Αλούση, Σμέρνος, Κωνσταντινίδης, Χριστόπουλος, Νικολαϊδης, Πάτσιος, Ποστεκίδης, Κλειούσης, Μανωλάτος, Αλεξίου. Αγωνίστηκαν και οι : Ματζούρας, Τέρπος, Κοτεκίδης, Γκέρα και Γεωργιάδης.

OΡΕΣΤΕΙΑΔΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κ-13 : Παπαϊωάννου, Αναστασίου, Τσουτσούλας, Σταυρίδης, Δόλλας, Ρεβήσιος, Παναγιωτακόπουλος, Γκέτσιος, Μάτκαρης, Νανάς, Χατζής. Αγωνίστηκαν και οι : Ραπτόπουλος, Παπανδρέου, Νατσούλης, Μαυροδήμος, Χρυσοχόου, Κρανιάς, Παύλου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria