Πτολεμαΐδα – «Να είστε περήφανοι όπως κι εγώ για τον Καστοριανό Διοικητή Π.Υ. Πτολεμαΐδας» - OlaDeka

Πτολεμαΐδα – «Να είστε περήφανοι όπως κι εγώ για τον Καστοριανό Διοικητή Π.Υ. Πτολεμαΐδας»

« Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου, το στέλεχος του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιπύραρχο κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΥΡΙΔΗ εκτελών χρέη Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, που τα ξημερώματα της 21ης Φεβρουαρίου 2022 με την άμεση ενεργοποίηση και επέμβαση της Μονάδας της Δύναμης του, έχοντας οργανώσει και σχεδιάσει την επιχείρηση διάσωσης μου, σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Εορδαίας και τη συμμετοχή του ΑΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ μέλος της διοίκησης αυτού, οι οποίοι με περίσσιο θάρρος αλλά και με κίνδυνο της ίδιας τους, της ζωής, κατάφεραν να με απεγκλωβίσουν και να με ανασύρουν μέσα από τη Λίμνη του Φράγματος Περδίκκα και να μου σώσουν στην κυριολεξία τη ζωή μου.

Πιστεύω ότι τέτοια Στελέχη είναι αναγκαία και πολύ χρήσιμα για το Πυροσβεστικό Σώμα και την κοινωνία μας. Σας ευχαριστώ πολύ Αντιπύραρχε κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΥΡΙΔΗ τόσο εσάς, όσο τη δύναμη της Μονάδας σας και όσους σας έχουν επιλέξει και τοποθετήσει σε αυτή την καίρια θέση, ως Διοικητή της Π.Υ. Πτολεμαΐδας και εσάς κ. ΑΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ και όσους σας επέλεξαν για την εκλογή σας ως μέλος και κατέχοντα τη θέση του Κοσμήτορα, στη Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας.

Κύριε Υφυπουργέ,
Κύριε Αρχηγέ του Πυροσβεστικού Σώματος,
Κύριε Συντονιστή Επιχειρήσεων Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας,
Κύριε Περιφερειάρχη Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας
Κύριοι της Διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ για τον Διοικητή της Π.Υ. Πτολεμαΐδας Αντιπύραρχο κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΥΡΙΔΗ και το μέλος και κατέχοντα τη θέση του Κοσμήτορα της Διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας κ. ΑΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ

Με Τιμή
Τριανταφυλλίδης Γεώργιος
Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας  »

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria