ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας: Σήμερα στέλνουμε την ομάδα στον... 7ο ουρανό και γράφουμε ιστορία, όλοι στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας! - OlaDeka

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας: Σήμερα στέλνουμε την ομάδα στον… 7ο ουρανό και γράφουμε ιστορία, όλοι στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας!

Ημέρα αγώνα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, μια ημέρα όπου με νίκη η ομάδα μας «κλειδώνει» οριστικά και επίσημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα μας υποδέχεται τον Ηρακλή Κοζάνης στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ στις 19:00 στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας και είναι έτοιμη να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της! Παράλληλα, η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας για την φετινή σεζόν, καθώς η χρονιά ολοκληρώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Κοζάνη κόντρα στον Λασσάνη.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Μεσοποταμίας και της Καστοριάς να παρευρεθεί στο “σπίτι μας” να υποστηρίξει, να ωθήσει και να χειροκροτήσει την ομάδα για όλη την φετινή της πολύ δύσκολη προσπάθεια και στο τέλος… όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την ιστορική νίκη και την κατάκτηση της κορυφής στο φετινό πρωτάθλημα.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να γίνουν ο έκτος παίκτης μας στην σημερινή αναμέτρηση, στην τελευταία εντός έδρας «μάχη» στον δύσκολο και απαιτητικό δρόμο για την κορυφή, προκειμένου να δώσουμε στους παίκτες της ομάδας μας το χειροκρότημα που αξίζουν για όλη την φετινή πορεία!

Σήμερα στις 19:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας, στο πιο σημαντικό απόγευμα – γιορτή στο “σπίτι” μας, σε μια μέρα που μέλλει να είναι η κορυφαία στην ιστορία του συλλόγου…Μετράμε αντίστροφα…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria