Μ. Αντωνίου: «Αναλαμβάνουμε επιπλέον πρωτοβουλίες για τη στήριξη του κλάδου της γούνας» - OlaDeka

Μ. Αντωνίου: «Αναλαμβάνουμε επιπλέον πρωτοβουλίες για τη στήριξη του κλάδου της γούνας»

Η Κυβέρνησή μας στέκεται στο πλευρό των γουνοποιών και στο «καυτό» θέμα με τη νέα κρίση της γούνας, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία αλλά και του εμπάργκο που επιβλήθηκε στη Ρωσία από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατά την διάρκεια της πανδημίας, στηρίξαμε τον κλάδο με όλες μας τις δυνάμεις, ενώ είμαστε διαρκώς σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς, προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν.
          Το ενδιαφέρον, άλλωστε, του ίδιου του Πρωθυπουργού σε έναν από τους πιο δυνατούς παραγωγικούς κλάδους στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και σε έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής μας οικονομίας είναι έκδηλο.

Έχοντας πλήρη εικόνα για όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και αφορούν στη στήριξη των εργαζομένων, των  γουνοποιητικών επιχειρήσεων και των εκτροφείων γουνοφόρων ζώων, αναλαμβάνουμε επιπλέον πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του κλάδου.

Στην πιο δύσκολη χρονικά συγκυρία απαιτείται σύμπραξη δυνάμεων. Σε αγαστή συνεργασία πάντα με την Ομοσπονδία Γούνας, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τα συναρμόδια Υπουργεία στηρίζουμε έναν εξαγωγικό κλάδο με σημαντική συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας. 

Μαρία Αντωνίου

Επικεφαλής Γραφείου Μακεδονίας Πρωθυπουργού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria