Μπαράζ ανόδου ΕΠΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ηλεκτροσόκ της Καστοριάς, ήττα 0-1 στο 92΄ από τον Αστέρα Πετριτή - Αποτελέσματα ομίλου - OlaDeka

Μπαράζ ανόδου ΕΠΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ηλεκτροσόκ της Καστοριάς, ήττα 0-1 στο 92΄ από τον Αστέρα Πετριτή – Αποτελέσματα ομίλου

Ηλεκτροσόκ υπέστη η Καστοριά στο τελευταίο λεπτό (92′) του παιχνιδιού με τον Αστέρα Πετριτή, όπου δέχθηκε ένα γκολ από το πουθενά και έχασε με 0-1.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση αυτή την εξέλιξη, μιας και η Καστοριά, ειδικά στο β’ μέρος, ανέβασε ρυθμούς, είχε την υπεροχή , πίεσε και ήταν η ομάδα που εδικαιουτο τουλάχιστον ενός γκολ. 

Το α’ μέρος δεν διεκδικεί δάφνες, μια και ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες. 

Στο 6′, μετά από σέντρα του Χασάι, το γυριστό σουτ του Παναγιωτίδη, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 15′ κίτρινη κάρτα στον Θηραίο. Στο 16 ‘ το φάουλ του Τζερεμέ, μπλόκαρε ο Τησιάνης. Στο 20’ σε πλασέ του Πολύζου, η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Κοσμίδη και κατέληξε άουτ. 

Στο 25 ‘ την προσπάθεια του Σαββόπουλου, από τα αριστερά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Πολύζος, κάτι που έκανε στο 27’ σε σέντρα του ίδιου παίκτη. Στο 43 ‘ το φάουλ του Τζερεμέ, απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στο 44’ ο Μπεσού προσπάθησε να βγει τετ α τετ με τον Κοσμίδη, αλλά ο Τόσκος πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα. 

Στην επανάληψη η Καστοριά μπήκε πιο ζωντανή, αποφασισμένη να πετύχει ένα γκολ. Στο 50′ σε φάουλ του Τζερεμέ, ο Γκέγκας έπιασε κεφαλιά, η μπάλα όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59 ‘, το φάουλ του Μάμαλου μπλόκαρε ο Κοσμίδης. 

Στο 68′ ο Χασάι έκανε σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Σιαραφέρας, όμως, από κοντά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη κατάσταση. Στο 74′, ο Τζερεμές έκανε σέντρα, αλλά την κεφαλιά του Παναγιωτίδη, μπλόκαρε ο Τησιάνης.

Στο 79’ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά, όταν ο Τζερεμές με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα στις καθυστερήσεις (92’) οι Κερκυραίοι κέρδισαν κόρνερ, το εκτέλεσε ο Καλησπεράτης (είχε μπει αλλαγή στο 80’), ο Γαρδικιώτης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας ο Μαρουλάκης που είχε μπει αλλαγή στο 89’ με νέα κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το χρυσό γκολ της ομάδα του.

Μετά τη λήξη του αγώνα σημειώθηκε ένταση και επεισόδια με αποτέλεσμα να σημειωθούν 3 αποβολές εκ των οποίων οι δύο για την Καστοριά (Τζερεμές και Γκέκας) και του Γαρδικιώτη από τον Πετριτή, οι οποίοι θα απουσιάσουν από το επόμενο ματς της ομάδας τους.

Διαιτητής: Μαυρίδης Θωμάς (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)

Βοηθοί: Μπογιατζόγλου Απόστολος – Ζουρνατζιδης Πολύκαρπος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας) 

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σιαραφέρας (78′ Κύρου), Καραγιάννης, Μήνος (9′ Κυζερίδης), Γκέγκας, Τόσκος, Χασαι, Παναγιωτίδης, Σαββόπουλος, Τζερεμές, Τσικόπουλος Αθ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: Πησιάνης, Νάστο, Μεντής, Πολύζος, Μάμαλος (89′ Μαρουλάκης), Στούπας, Σκουλαρίκης (82′ Στέρεφ), Γαρδικιώτης, Μπεσού, Θηραίος, Γραικός (80′ Καλησπεράτης)

3ος Όμιλος

1η αγωνιστική

ΑΣ Καστοριά 1980 – Αστέρας Πετριτή 0-1

ΑΕ Ξηροβουνίου – Αναγέννηση Στάνου 0-1

ΑΕ Νέας Σελεύκειας – Θύελλα Κατσικά 0-2

Ρεπό Απόλλων Πάργας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Θύελλα Κατσικά 3

2.Αστέρας Πετριτή 3

3.Αναγ. Στάνου 3

4.Καστοριά 1980 0

5.Αναγ. Στάνου 0

6.Νέα Σελεύκεια 0

7.Απόλλων Πάργας * 0

2η αγωνιστική (Τετάρτη 11-5)

Θύελλα Κατσικά-ΑΕ Ξηροβουνίου

Αστέρας Πετριτή –Νέα Σελεύκεια

Απόλλων Πάργας-Καστοριά 1980

Ρεπό: Αναγ. Στάνου

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria