Με τους διεθνείς αγώνες Cross Country Rally και Rally RAID έπεσε σήμερα Κυριακή η αυλαία του 9ου Rally Greece Offroad στο Άργος Ορεστικό - OlaDeka

Με τους διεθνείς αγώνες Cross Country Rally και Rally RAID έπεσε σήμερα Κυριακή η αυλαία του 9ου Rally Greece Offroad στο Άργος Ορεστικό

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε την ειδική διαδρομή «Μελισσότοπος» μήκους 75 χιλιομέτρων η οποία πραγματοποιήθηκε 2 φορές. Η εκκίνηση δόθηκε στο ομώνυμο χωριό της Καστοριάς και ο τερματισμός στο Μακροχώρι, ενώ συμμετείχαν 26 πληρώματα από οκτώ χώρες. 

Στο Cross Country Rally νικητές αναδείχθηκαν οι Ισραηλινοί AZULAY Netanel και REGEV Shai, δεύτεροι οι Πολωνοί GRACZYK Marcin και MIKULA Grzegorz και τρίτοι οι Τούρκοι AKYUZ Israfil και SANCAK Timur, όλοι με CANAM MAVERICK.

Στο Rally Raid που περιελάμβανε και τις μεγαλύτερες διαδρομές της διοργάνωσης, -συνολικά 503 χιλιόμετρα- και διεξήχθη στην Καλαμπάκα, τις Πρέσπες και το Άργος Ορεστικό, νικητές αναδείχθηκαν οι Έλληνες Γιώργος Κουτσουμπός και Δήμητρα Δράκου με Suzuki Vitara, ακολουθούμενοι από τους Ιταλούς Daniele Manoni και Giovanna Albanesi με Toyota Land Cruiser και τους συμπατριώτες τους Andrea Bruschi και Andreoti Maurizio με Mitsubishi L200. 

Έπειτα από τέσσερις μέρες με ασταμάτητη δράση, αδρεναλίνη και πολλή σκόνη, το 9ο Rally Greece Offroad στο Άργος Ορεστικό, με συνολικά 71 συμμετοχές από 12 χώρες, ολοκληρώθηκε και ανανεώνει το ραντεβού του για το 2023 για τα δέκατα γενέθλιά του και στόχο, όπως εκμυστηρευτικέ στην επίσημη συνέντευξη Τύπου η ψυχή της διοργάνωσης Κώστας Θεολόγης, τη συμμετοχή του Rally στο παγκόσμιο κύπελλο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria