Κίμων Μηταλίδης: «Με τους υπόλοιπους θα τα πούμε στη συνέχεια» - OlaDeka

Κίμων Μηταλίδης: «Με τους υπόλοιπους θα τα πούμε στη συνέχεια»

Χθες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς είχε γράψει:

«Σε αυτήν την πόλη αγαπάμε να βάζουμε τρικλοποδιές σε όποιον είτε ατομικά, είτε συλλογικά προσπαθεί να βγάλει από το τέλμα τον τόπο μας.Θεσμικοί παράγοντες που μόνο θέσεις ευθύνης δεν μπορείς να πεις πως κατέχουν, απλά γιατί φοβούνται την ευθύνη. Δημόσιοι υπάλληλοι που το μόνο που κάνουν με ιδιαίτερη ευκολία είναι η στείρα άρνηση και η εξέρευση προβλημάτων χωρίς καμία προσπάθεια να βρούνε λύση.Μάλλον αν δεν είσαι λαμόγιο και υποτακτικός δεν είσαι χρήσιμος.»

Σήμερα αναδημοσίευσε μία ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας της Καστοριάς που εξηγεί την χθεσινή καυστική του δήλωση, με το σχόλιο:

«Ευχαριστούμε όσους βοηθούν τη μεγάλη προσπάθεια.Με τους υπόλοιπους θα τα πούμε στη συνέχεια»

Ευχαριστήριο της Διοίκησης της Καστοριάς, προς τον Α. Ο. Κάστωρ και την οικογένεια Μπαχαδέρογλου.

Η Διοίκηση της Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες, προς το σωματείο του Α. Ο. Κάστωρ και την οικογένεια Μπαχαδέρογλου, για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου του Α. Ο. Κάστωρ, για τους τρεις εντός έδρας αγώνες μπαράζ της ομάδας μας.

Δυστυχώς η ομάδα μας αναγκάζεται να αγωνιστεί, στα κρίσιμα παιχνίδια των μπαράζ, μακριά από την έδρα της, εξαιτίας των ανεξήγητων συμπεριφορών, τόσο των υπαλλήλων, όσο και των παραγόντων της Περιφέρειας.

Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευθούν πολύ σύντομα κι εν ευθέτω χρόνω.

Εκ της Διοίκησης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria