Η Greek Mafia «ξήλωσε» αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. - Το παρασκήνιο των αλλαγών - OlaDeka

Η Greek Mafia «ξήλωσε» αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. – Το παρασκήνιο των αλλαγών

Τα τελευταία πέντε χρόνια, από τα 23 συμβόλαια θανάτου και τα 8 αποτυχημένα, η αστυνομία εξιχνίασε μόλις ένα.

Σε δυσαρέσκεια για την αδυναμία συγκεκριμένων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, να εξιχνιάσουν συμβόλαια θανάτου στο χώρο της νύχτας, αποδίδουν τις μετακινήσεις των τριών αξιωματικών από τα Τμήματα Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ηγεσίας της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι από τα συνολικά 23 συμβόλαια θανάτου και τα 8 αποτυχημένα, που εκτελέστηκαν την τελευταία πενταετία, ανάμεσα σε πρωταγωνιστικά μέλη της GREEK MAFIA, έχει εξιχνιαστεί μόλις ένα, αυτό του Γιάννη Μακρή, στο Πανόραμα Βούλας το 2018.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών απομακρύνονται από τις θέσεις τους και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Χασιώτης με 19 χρόνια υπηρεσίας στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπως και ο υποδιοικητής Θεόδωρος Θεοδώρου, μετακινούνται στον κλάδο εκπαίδευσης και στην δημόσια ασφάλεια του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ο Νίκος Νταβαρίνος με 16 χρόνια υπηρεσίας, μετακινείται στην Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Σύμφωνα με κύκλους του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., έχουν βρεθεί ήδη οι αντικαταστάτες τους. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως μετακινήσεις αξιωματικών θα γίνουν και από τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria