Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορησού "Ο Άγιος Διονύσιος" - OlaDeka

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος”

Ο Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος” ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί έπειτα από δύο χρόνια πολιτιστικής και κοινωνικής ανομβρίας…. η ετήσια γιορτή γειτονιάς στην πλατεία Πουρναρακη κάτω από την φωλιά του πελαργού το Σαββατόβραδο 28 Μαΐου 2022 σε μία ημέρα που υπήρχε ποδοσφαιρικός ευρωπαϊκός τελικός με την παρουσία του κόσμου εκτός από συγκλονιστική να είναι και άκρως συγκινητικη!!!

Με την σειρά μας ευχαριστούμε τους ακόλουθους:

1) Την Τοπική Κοινότητα Κορησού, το κοινοτικό συμβούλιο και προσωπικά τον Πρόεδρο Γουγουση Δημήτριο για την βοήθεια τους ώστε να στηθεί με αρτιότητα η εκδήλωση του φορέα μας.

2) Τους συγχωριανούς μας κύριο Αλμπάνη Σωτήριο, και Βλάχου Γεωργίο για την παροχή νερού και ρεύματος που ήταν άκρως απαραίτητα για το στήσιμο της μουσικής βραδιάς.

3)Τον Δήμο Καστοριάς για την αδειοδότηση του χώρου και το γραφείο πρωτοκόλλου, τον επικεφαλής προϊσταμένο του κύριο Τζαχαλη Γεωργίο για την άμεση προώθηση του αίτηματος μας.

4)Την διεύθυνση της σχολικής μονάδος του Δημοτικού Σχολείου Κορησού και προσωπικά τον διευθυντή αυτής κυριο Πάτρα Ιωάννη για την παραχώρηση του πανιού ώστε να προβληθεί το εξαιρετικό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε με παλαιές φωτογραφίες από την γειτονιά της άσπρης βρύσης.

5)Όλους τους εθελοντές μικρούς και μεγάλους που έδωσαν την ψυχή τους πίσω από τα φώτα της σκηνής ώστε να κυλήσει ρολόι και απολύτως ομαλά η μουσική βραδιά.

6)Την κυρία Τζαχαλη Ευανθία για την ηθική, ψυχολογική και σωματική συμπαράσταση της. Η παραδοσιακή πίτα που μας κέρασε το μεσημέρι τόνωσε τα μέλη και τους εθελοντές του φορέα ώστε να συνεχίσουν επί σχεδόν 30 βαθμούς κελσίου θερμοκρασία το δύσκολο έργο της προετοιμασίας της εν λόγω εκδήλωσεως.

7)Την εξαιρετική ορχήστρα που με την εκπληκτική της απόδοση έκανε τον κόσμο να χαίρεται και να διασκεδάζει μέχρι τις τρεις παρά το ξημέρωμα της Κυριακής.
Μάκη, Σταυρό, και Γιώργο σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά.

8)Το λογιστήριο της Κορεντσιδου Εριφυλλης για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιήθηκε στα διαδικαστικά ζητήματα της εκδηλωσεως.

9) Όλο τον απλό κόσμο της περιοχής μας που μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους με την χθεσινή του παρουσία.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Θέμελης Αναστασίος
& το Δ.Σ του συλλόγου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria