Είναι επίσημο! Πότε θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά 2022-23; - OlaDeka

Είναι επίσημο! Πότε θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά 2022-23;

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς ξεκίνησε. Οι μαθητές Λυκείου δίνουν ήδη τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, αύριο ξεκινούν οι εξετάσεις για τους μαθητές Γυμνασίου ενώ μια ανάσα μας χωρίζει απο τις Πανελλήνιες 2022.

Με σημερινές του δηλωσεις στην ΕΡΤ, ο  Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Κόπτσης προανήγγειλε πότε θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά 2022-23.

ΑΠΟ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Σύμφωνα με τον ίδιο, από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 θα είναι στη θέση τους στα σχολεία όλοι οι εκπαιδευτικοί.

«Το πετύχαμε την περσινή χρονιά, θα το πετύχουμε και φέτος», σημείωσε ο κ. Κόπτσης, υπογραμμίζοντας πως η έγκαιρη τοποθέτηση των εκπαιδευτικών στα σχολεία της χώρας, ώστε να ξεκινά απρόσκοπτα η σχολική χρονιά, θα πρέπει να καθιερωθεί και να περάσει μια άλλη κουλτούρα διαχείρισης του χρόνου και όλων των ενεργειών από εδώ και πέρα.

ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Παράλληλα, όπως είπε ο ίδιος η νέα σχολική χρονιά αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου. Δεδομένου  ότι η 11η Σεπτεμβρίου πέφτει ημέρα Κυριακή, η ημερομηνία ανοίγματος των σχολείων αναμένεται να μετατεθεί για τις 12 Σεπτεμβρίου

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria