Αξέχαστη θα μείνει η εκδρομή του Προοδευτικού στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη (φωτογραφίες) - OlaDeka

Αξέχαστη θα μείνει η εκδρομή του Προοδευτικού στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη (φωτογραφίες)

Επιστρέψαμε ανανεωμένοι από την υπέροχη εκδρομή μας! Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες και τους κυρίους που συμμετείχαν στο πρώτο μας ταξίδι και φυσικά το γραφείο Fourkiotis Tours για την άψογη οργάνωση της εκδρομής μας.
Πήραμε μια γεύση από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το DNA της, την ιστορία της,την κουλτούρα των διαφορετικών πολιτισμών κι εθνικοτήτων που έχουν συναντηθεί κι ακόμα συνυπάρχουν.
Μείναμε έκθαμβοι στο αρχαίο θέατρο και το Μουσείο των Φιλίππων, απολαύσαμε τις διαδρομές στην πόλη της Καβάλας και της παλιάς πόλης της Ξάνθης ,όπου θαυμάσαμε τα εκθέματα στο Λαογραφικό Μουσείο της πόλης.
Το ταξίδι συνεχίστηκε στο Πόρτο Λάγος όπου ανάψαμε ένα κεράκι στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου και την Παναγιά Παντάνασσα, περπατήσαμε τις όμορφες και ιστορικές πόλεις Αλεξανδρούπολη , και Κομοτηνή με διάχυτο το παραδοσιακό στοιχείο και συγχρόνως με ζωντάνια και νιάτα.
Στην επιστροφή μας , κάναμε το πρώτο μπάνιο μας στην θάλασσα της Ασπροβάλτας, ανανεωθήκαμε και συνεχίζουμε για τις επόμενες δράσεις μας.
Σας ευχαριστούμε !
Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria