Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Άργος Ορεστικό - OlaDeka

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Άργος Ορεστικό

Με περισσότερες από 70 συμμετοχές και εκατοντάδες επισκέπτες από 12 χώρες, ξεκινάει την Πέμπτη 26 Μαΐου το 9o Rally Greece Offroad στο Άργος Ορεστικό, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου κτιρίου που κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ και θα αποτελέσει τη βάση διοίκησης.

Το ράλι που ολοκληρώνεται την Κυριακή 29 Μαΐου και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του «FIA Cross Country Bajas European Cup» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, θα έχει συνολικό μήκος διαδρομών 928 χιλιόμετρα με 600 εξ αυτών να είναι Ειδικές Διαδρομές που θα καθορίσουν και τον τελικό νικητή.

Μπαίνοντας στην ειδική σελίδα του site του Δήμου στη διεύθυνση www.argosorestiko.gr/rallygreeceoffroad μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του 9ου Rally Greece Offroad, τις παράλληλες εκδηλώσεις, αλλά και να δείτε μέσω Google Maps όλα τα σημεία που μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά και με ασφάλεια τους αγώνες.

Να σημειωθεί ότι φέτος, η πρόσβαση στον χώρο του Servive Park στην εμποροπανήγυρη επιτρέπεται για το κοινό, έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι φίλοι του ράλι, να δουν από κοντά τις ομάδες και τα μοναδικά αγωνιστικά οχήματα. Μάλιστα, το Σάββατο 28 Μαΐου με αφορμή την τελετή απονομής μεταλλίων, θα πραγματοποιηθεί πάρτι με dj στις 20:30, στον χώρο του Servive Park με ρίψη πυροτεχνημάτων.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του αγώνα θα υπάρχουν μεταδόσεις από την ΕΡΤ και την Cosmote TV, ενώ θα είναι διαθέσιμο live streaming με καθημερινή διάρκεια 8-10 ωρών που θα περιλαμβάνει συνεχή ροή της εξέλιξης του αγώνα αλλά και στιγμιότυπα από τις ειδικές διαδρομές.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria