Ανάστατη η Καλλιθέα με την πρόθεση να υποβαθμιστεί το δημοτικό σχολείο (φωτογραφίες) - OlaDeka

Ανάστατη η Καλλιθέα με την πρόθεση να υποβαθμιστεί το δημοτικό σχολείο (φωτογραφίες)

Λαϊκή συνέλευση σήμερα το απόγευμα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς στην Καλλιθέα, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων. Η συνέλευση αφορούσε στον προγραμματισμό δράσεων ενάντια στην πρόθεση της Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς  για την υποβάθμιση της σχολικής μονάδας και τη μεταφορά μαθητών σε άλλο σχολείο της πόλης.
Η αγανάκτηση των γονέων έκδηλη, καθώς αν υλοποιηθεί μια τέτοια απόφαση θα επηρεάσει στο άμεσο μέλλον  τόσο το ίδιο το σχολείο, όσο και το Νηπιαγωγείο Καλλιθέας αλλά και το 2ο Γυμνάσιο. Οι γονείς ομόφωνα δήλωσαν ότι δεν θα αφήσουν να παρθεί μια τέτοια απόφαση.
Στη συνέλευση εκτός από τους γονείς παραβρέθηκαν η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς κ. Κατερίνα Σπύρου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σάκης Ρήμος, κ. Χρήστος Μουρατίδης και κ. Κώστας Παύλου, το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας και κάτοικοι της περιοχής.
Παρέμβαση μέσω βιντεοκλήσης έκανε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση ο Δήμος θέλει την υποβάθμιση του σχολείου, κάτι που θα οδηγούσε στην ευρύτερη υποβάθμισης της περιοχής. Κάλεσε τους γονείς σε κοινή συνάντηση αύριο στο δημαρχείο μαζί και με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria