Αγώνες πρωταθλήματος Παγκορασίδων & Μίνι Παίδων του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 7 & 8 Μαΐου - OlaDeka

Αγώνες πρωταθλήματος Παγκορασίδων & Μίνι Παίδων του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 7 & 8 Μαΐου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΙΑΝΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Σάββατο 7 Μαΐου τα κορίτσια της Καστοριάς αγωνίστηκαν εκτός έδρας, στην Αιανή Κοζάνης.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και δυνατό, με αποτέλεσμα να μην παιχτεί καλό μπάσκετ. Τα κορίτσια του Α.Σ. Καστοριάς παρόλο που δεν είχαν αγωνιστεί ξανά κάτω από τέτοιες συνθήκες, προσπάθησαν κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Βασιλειάδου Σ., Κωνσταντίνου Δωρ., Λίλιου Ολ., Μπίτρι Κατ., Ντόντη Ολ., Ντούφα Δ., Σανατσίου Πην., Σιακαβέλη Έφ. και Τομοπούλου Όλ..

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ

Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  

Δεύτερο παιχνίδι για τους μικρούς αθλητές του Α. Σ. Καστοριάς αυτή τη φορά στην Κοζάνη, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη των Διόσκουρων Κοζάνης.

Οι μικροί μας αθλητές είχαν τη χαρά να απολαύσουν το μπάσκετ σε συνθήκες πραγματικού αγώνα και οι εμπειρίες τους αποτυπώθηκαν στα χαμόγελά τους, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Οι προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν, να συνεργαστούν και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.

Ευχαριστούμε τους γονείς που συνόδευσαν τους αθλητές μας και που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, έτσι ώστε να μάθουν το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης για την άψογη φιλοξενία.

Α.Σ. Καστοριάς (Δαραβίγκας): Αναστασιάδης Π., Τάσιος Π., Σίσκος Ευθ., Ευσταθιάδης Δ., Θεοδωρίδης Αχ., Καραλής Π., Κωνσταντινίδης Ζ., Κώτσης Αθ., Μαυρομάτης Ευάγ., Μπιτσόλης Π., Ντόντης Αν., Παλιούρης Κ., Ροζακέας Αγ. και Χανιώτης Αγγ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria