Όταν πάει ο Πρωθυπουργός στην Καστοριά… (Ξέρει κάτι το in.gr που δεν ξέρουμε όλοι οι άλλοι;) - OlaDeka

Όταν πάει ο Πρωθυπουργός στην Καστοριά… (Ξέρει κάτι το in.gr που δεν ξέρουμε όλοι οι άλλοι;)

Και το νοσοκομείο δεν έχει πνευμονολόγο…

Και όμως το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, στερείται πνευμονολόγου. Καλά θα πείτε η Καστοριά που ήταν από τις πρώτες ελληνικές πόλεις που οι κάτοικοί της νόσησαν με covid, δεν έχει πνευμονολόγο;

Όντως δεν έχει, παρά το γεγονός ότι όπως θυμάστε στην αρχή της πανδημίας μερικοί γουνέμποροι από την Καστοριά είχαν πάει στην Κίνα και όταν επέστρεψαν είχαν μολυνθεί από τον ιό. Τι ακριβώς έχει συμβεί σε αυτήν την όμορφη πόλη που ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Τετάρτη; Μου λένε ότι είχαν προκηρυχθεί θέσεις για πνευμονολόγο πλην όμως ουδείς ενδιαφέρθηκε. Ξαναπροκηρύχθηκε η θέση και έδωσαν μάλιστα και μπόνους 500 ευρώ επί του μηνιαίου μισθού, αλλά πάλι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.

Στην Καστοριά, υπάρχουν πολλά κρούσματα και οι κάτοικοι ευελπιστούν, τώρα που θα έρθει ο Πρωθυπουργός να βρεθεί κάποια λύση αν και την Τετάρτη που φθάνει ο κ. Μητσοτάκης στην Καστοριά είναι μέρα γενικής απεργίας. Αλλά δεν είναι μόνον ο πνευμονολόγο που στερείται το νοσοκομείο Καστοριάς, στερείται και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κι αν συμβεί κάτι θα πρέπει να βρεθούν ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους ασθενείς είτε σε γειτονικούς νομούς που διαθέτουν ΜΕΘ είτε στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που σημαίνει κίνδυνος.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria