Το Άργος Ορεστικό υποδέχεται στην πρεμιέρα των play off ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας - OlaDeka

Το Άργος Ορεστικό υποδέχεται στην πρεμιέρα των play off ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Στο ντέρμπι του Ν. Καστοριάς, η ομάδα μας υποδέχεται το Άργος Ορεστικό σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:30, με μόνο στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα την Β’ Φάση του πρωταθλήματος και παράλληλα να κάνει το 15/15.  

 Η ομάδα μας προετοιμάστηκε όλο αυτό το διάστημα με μόνο στόχο να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Απέναντι μας σήμερα μια πολύ ταλαντούχα και νεανική ομάδα που ολοκλήρωσε την Α’ Φάση από την 2η θέση του Α ομίλου, παρουσιάζοντας πολύ αξιόμαχη και καλή εικόνα στα παιχνίδια της. 

Θυμίζουμε πως πλέον δεν υπάρχουν περιορισμοί στην πληρότητα των κερκίδων. 

Η καρδιά του μπάσκετ της Καστοριάς χτυπάει (και) αυτό το Σάββατο το απόγευμα (19:30) στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας.

 Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό να γεμίσει το κλειστό και να γίνει ο 6ος παίκτης στην μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας να ξεκινήσει με νίκη τον 1ο από τους 6 “τελικούς” μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν. 

Θυμίζουμε πως για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, ή τεστ για τους ανήλικους φίλους μας, μαζί με το απαραίτητο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, φοιτητικό πάσο κτλπ.)

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν (και) σήμερα στις 19:30 οδηγούν στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας για να υποστηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια της ομάδας μας, σε ένα ακόμα απόγευμα – γιορτή στο “σπίτι” μας, βοηθώντας την να φτάσει σε μια πολλή σημαντική νίκη στο ξεκίνημα των Play Off.

Αντίπαλος: Άργος Ορεστικό

Ώρα: 19:30

Τοποθεσία: ΔΑΚ Μεσοποταμίας 

#Το_ταξίδι_συνεχίζεται

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria