Σύλληψη 23χρονου ημεδαπού στην Πτολεμαΐδα για κλοπή - OlaDeka

Σύλληψη 23χρονου ημεδαπού στην Πτολεμαΐδα για κλοπή

Συνελήφθη προχθές (16-04-2022) τις μεσημβρινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 23χρονος ημεδαπός, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί προχθές το μεσημέρι εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Πτολεμαΐδα με οδηγό τον 23χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε να είναι φορτωμένο στο όχημα -1- μεταλλική αλυσίδα, -1- μεταλλική καδένα, -3- μεταλλικοί ράβδοι και -4-μεταλλικά φρεάτια, συνολικού βάρους -700- κιλών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, προέκυψε ότι ο 23χρονος αφαίρεσε τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα από χώρο στο οποίο στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria