Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς δυο αλλοδαποί για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -8- κιλών και -140- γραμμαρίων - OlaDeka

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς δυο αλλοδαποί για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -8- κιλών και -140- γραμμαρίων

Επιπλέον, ο ένας εκ των διακινητών μετέφερε παράνομα τον έτερο αλλοδαπό 

Συνελήφθησαν σήμερα (18-04-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, δυο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 34 και 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράνομη μεταφορά και παράνομη είσοδο αλλοδαπού, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παράνομων αλλοδαπών, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, προαναφερόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν και στάθμευσαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 49χρονο και συνοδηγό τον 34χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν εντός αυτού και κατασχέθηκαν -4- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους -8- κιλών και -140- γραμμαρίων. 

Συνεχιζόμενης της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος, μετέφερε παράνομα τον 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -31- δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να τα δικαιολογήσει.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην οικία του 49χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -637- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-8- κιλά και -777- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

-31- ναρκωτικά δισκία, 

-1- ηλεκτρονική ζυγαριά,

-1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 

-2- κινητά τηλέφωνα και 

-4- κάρτες sim. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria