Ρωσίδες influencers είναι έξαλλες με την Chanel γιατί τις εμπόδισε να αγοράσουν αξεσουάρ - OlaDeka

Ρωσίδες influencers είναι έξαλλες με την Chanel γιατί τις εμπόδισε να αγοράσουν αξεσουάρ

Η Chanel ζητά από τους πελάτες της να επιβεβαιώσουν την μόνιμη κατοικία τους

Τη στιγμή που ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και χιλιάδες άμαχοι βρίσκονται νεκροί στους δρόμους διάσημες Ρωσίδες που εγκαταλείπουν τη χώρα και πάνε για ψώνια στο Ντουμπάι για να ψωνίσουν τα αγαπημένα τους ρούχα και αξεσουάρ διαμαρτύρονται γιατί η Chanel τους το απαγορεύει.

Μεταξύ αυτών η διακοσμήτρια και influencer Λίζα Λίτβιν της οποίας της αρνήθηκαν την αγορά μιας τσάντας Chanel σε ένα εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι.

Η Λίτβιν έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πήγα σε μια μπουτίκ Chanel στο Mall of the Emirates…Δεν μου πούλησαν την τσάντα επειδή (προσοχή!) είμαι από τη Ρωσία!!!».

.
.

Η τραγουδίστρια και κορυφαία παρουσιάστρια τηλεοπτικών σόου μόδας Άννα Καλάσνικοβα δεν κατάφερε να αγοράσει σκουλαρίκια και μια τσάντα της μάρκας στο Ντουμπάι. Το ίδιο συνέβη και σε έναν παραγωγό παραγωγό μουσικού σόου με έδρα τη Μόσχα, που παραπονέθηκε ότι πέρασε παρόμοια δοκιμασία στο Παρίσι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Chanel ζητά από τους πελάτες της να επιβεβαιώσουν την μόνιμη κατοικία τους – για όσους βέβαια δεν την γνωρίζει ήδη – ώστε να διαπιστώσει εάν τα προϊόντα θα χρησιμοποιηθούν στη Ρωσία. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι ορισμένοι πελάτες δυσαρεστήθηκαν με την εν λόγω απόφαση.

.
.

Η απόφαση της εταιρείας σημαίνει ότι οπουδήποτε και αν πραγματοποιούνται οι συναλλαγές – ακόμη και σε χώρες όπου οι Ρώσοι μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα – οι υπάλληλοι της Chanel μπορούν να ρωτούν τους πελάτες εάν σκοπεύουν να τα φορέσουν στη Ρωσία.

Σημειώνεται πως το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών έχει ήδη επικρίνει τα μέτρα της Chanel στη Ρωσία. Υπενθυμίζεται ότι μία σειρά μαρκών πολυτελείας έχει κλείσει τα φυσικά καταστήματα στη Ρωσία από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Πηγή: Luxurylaunches

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria