Με επιτυχία η εκδήλωση: «Δίνοντας τον Λόγο στις Γυναίκες του Τόπου μας» του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς - OlaDeka

Με επιτυχία η εκδήλωση: «Δίνοντας τον Λόγο στις Γυναίκες του Τόπου μας» του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρα της Γυναίκας, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα  “ Δίνοντας τον Λόγο στις Γυναίκες του Τόπου μας”  που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΚΠΕ, το Σάββατο 2 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, η Καρδιολόγος- Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσάνη, η Εκπαιδευτικός – Διοικητικό και Ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Καστοριάς, Ξένια Μπαλλή, η Συγγραφέας, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου, η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνών Οικονομολόγων Καστοριάς, Θωμαή Σιμώτα, η Εικαστικός, Δωροθέα Χαρίτωνος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας, Ειρήνη Χρηστάκη, μοιράστηκαν εμπειρίες από την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή απαντώντας σε ερωτήματα όπως: 

“Πώς είναι να είσαι γυναίκα στον αθλητισμό; Στην πολιτική;”

 “Πώς είναι να κινείσαι σε παραδοσιακά ανδροκρατούμενους επαγγελματικούς χώρους;” 

“Ποιο είναι το γυναικείο βίωμα όταν συναντά την αναπηρία, τους πολλαπλούς ρόλους, τις διακρίσεις; “

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Καλυψώ Γούλα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς, κ. Καλλίνικος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Καστοριάς, Όλγα Θεοχάρη, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, Κάλη Κυριακίδου,η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δήμου Καστοριάς, Χαρούλα Κουράκλη, η Αστυνομική Διευθύντρια, Πολυξένη Μπακλέση, εκπρόσωποι φορέων,  συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria