Δημήτρης Μπαμπούλης - Νεστόριο: Σήμερα έγινε ο αγιασμός της μεγαλύτερης επένδυσης σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας - OlaDeka

Δημήτρης Μπαμπούλης – Νεστόριο: Σήμερα έγινε ο αγιασμός της μεγαλύτερης επένδυσης σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας

«Συμβολική φωτογραφία. Σήμερα για τον νομό Καστοριάς για τον δήμο Νεστορίου για την γενέτειρα μου το Πευκόφυτο είναι μια σημαντική μέρα. Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλινίκου έγινε ο αγιασμός της μεγαλύτερης επένδυσης σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας.

Το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού πηγών Κεφαλοβρύσου Πευκοφυτου. Είναι η αρχή της ανάπτυξης και δημιουργίας νέων ευκαιριών για τους κατοίκους του τόπου μου. Προσδοκώ για το καλύτερο δυνατό του τόπου μας του δήμου μας τού βασανισμένου νομού μας.

Στο πρόσωπο του επενδυτή καπετάν Παναγιώτη Ν. Τσάκου η περιοχή μας νιώθει σιγουριά και έτοιμη για άλματα ανάπτυξης. Καπετάνιε μας ο θεός να σε έχει καλά πάντα.

Το Πευκόφυτο μαζί ΣΟΥ.»

Βέβαια στο συγκεκριμένο post, υπάρχουν και σχόλια που εκφράζουν διαφορετικές απόψεις:

«Μητσουλι νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το σήμα κατατεθέν τού βήσανσκου, ναι τα τρεχούμενο κρυστάλλινα νερά τού κεφαλωβρισο !!! εντάξει από τήν μία θα υπάρξει δουλειά αλλά καί για πόσους καί ως πότε! καί από τήν άλλη?!!! δεν μπορεί ένας από Αθήνα μεριά να ήπιε νερό στο χωριό καί ξύπνησε ή ιδέα για το νερό (εκμετάλλευση) !!! θα δώσει πέντε καί θα πάρει ότι θέλει καί για όσο θέλει!!! πρώτη φορά πού είχα ακούσει για τα νερά ήταν αρχές 81, τότε το λιμπιζοταν ο παπακωνσταντινου τής Κοζάνης! ναι βουλευτής τότε!!! πιστεύω σίγουρα θα το γνωρίζεις!!! αλλά οι φορείς τού χωριού μαζί με τον βουλευτή τής Καστοριάς το ανατρέψαν!!! τώρα πέσανε τα κάστρα εκ των έσω!!! ενώ μπορούσε με τήν θέα τα νερά καί τοπία το χωριό να γίνει μία αραχοβα! ένα Μέτσοβο! ένα Ζαγόρι! καί όλο το χωριό να επωφελείθει!!! τέλος πάντων εύχομαι τα καλύτερα για το χωριό καί τούς κατοικουντες αυτού!!!»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria