Δήμος Καστοριάς - Οι Nέες εντάξεις έργων 6.000.000 € συζητήθηκαν στο Δημαρχείο - OlaDeka

Δήμος Καστοριάς – Οι Nέες εντάξεις έργων 6.000.000 € συζητήθηκαν στο Δημαρχείο

Οι νέες εντάξεις έργων, προϋπολογισμού άνω των 6.000.000 ευρώ, αντικείμενο της συνάντησης του Δημάρχου Καστοριάς με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Τον Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσάνη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν οι νέες εντάξεις έργων, μετά τις προτάσεις που είχε υποβάλει ο Δήμος Καστοριάς στα χρηματοδοτικά προγράμματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ανάμεσά τους, η Συντήρηση του Αρχοντικού Χριστόπουλου με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ, η Κυκλοφοριακή Αναβάθμιση ισόπεδου κόμβου περιοχής ΟΤΕ και συμβαλλόμενων οδών στην Καστοριά, προϋπολογισμού 650.000 ευρώ, και η Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Οδοφωτισμού περιοχής ΕΣΣΒΑΑ πόλης Καστοριάς, με προϋπολογισμό 2.400.000 ευρώ. 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις σημαντικές εξελίξεις για τρεις ακόμη μεγάλες παρεμβάσεις του Δήμου Καστοριάς, οι οποίες,  έχοντας την εξασφάλιση της χρηματοδότησής τους από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται τους επόμενους μήνες», σημείωσε, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Καστοριάς.

Άμεσα, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη, θα ενταχθεί στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και η πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Καστοριάς για την Ανάδειξη και Προστασία του Εσωτερικού Παραλίμνιου, με προϋπολογισμό 1.980.000 ευρώ, προκειμένου και αυτό το έργο να πάρει «σάρκα και οστά» εντός του επόμενου έτους.

Γραφείο Τύπου                                Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Δελτίο Τύπου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria