Α’ ΕΠΣ : Στο +17 η Καστοριά – 2ος ο Παναργειακός - OlaDeka

Α’ ΕΠΣ : Στο +17 η Καστοριά – 2ος ο Παναργειακός

Δύο αγωνιστικές απομένουν πλέον να πέσει η αυλαία του 44ου πρωταθλήματος και η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει στην κορυφή αλλά και  στην βάση της βαθμολογίας.

Στο θεωρητικά ντέρμπι της αγωνιστικής η πρωταθλήτρια ομάδα Καστοριά 1980, πέρασε και από το γήπεδο της μέχρι πρότινος 2ης στην βαθμολογία Δόξα Κορησού επικρατώντας με σκορ 0-3, υποχρεώνοντας τους μαυραετούς στην 2η εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Την ήττα της Κορησού εκμεταλλεύτηκε ο Παναργειακός, ο οποίος με όπλο την παράδοση πέρασε για μία ακόμη χρονιά νικηφόρα από το γήπεδο των Αμπελοκήπων, όπου και επιβλήθηκαν της τοπικής Δόξας με σκορ 0-1, σκαρφαλώνοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Τα σκορ της ημέρας σημείωσε η Αστραπή Μεσοποταμίας επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 5-1 του Ηρακλή Πολυκάρπης, σημειώνοντας την 13η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ τα στρατόπεδα Αστραπής Μεσοποταμίας και Παναργειακού, από σήμερα ζούνε πλέον στον ρυθμό του 44ου Τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Καστοριάς, με τις δύο φιναλίστ να φιλοδοξούν να σηκώσουν την κούπα, κλείνοντας με ένα τρόπαιο την φετινή τους χρονιά.

Την 5η νίκη εντός έδρας και 3η συνεχόμενη πέτυχαν τα Γραμμοχώρια επικρατώντας με γκολ που πέτυχαν στην εκπνοή του αγώνα (90), 1-0 του μαχητικού ΑΟ Κάστωρ.

Νέα γκέλα για το Νταηλάκη. Οι κυανόμαυροι παρότι προηγηθήκαν στο σκορ, τελικά παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην μαχητική ΑΕ Βιτσίου.

Τέλος, νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Γράμμος Μαυροχωρίου επικρατώντας με σκορ 3-1 της Πενταβρύσου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria