Α’ ΕΠΣ: Στο +12 ξέφυγε η Καστοριά - OlaDeka

Α’ ΕΠΣ: Στο +12 ξέφυγε η Καστοριά

Με φυσιολογικά αποτελέσματα και με αρκετά γκολ (24) κύλησε η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς.

Τέσσερεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και η Καστοριά εξακολουθεί να οδηγεί αήττητη την κούρσα του πρωταθλήματος, αυξάνοντας την διαφορά από την 2η Δόξα Κορησού στο +12.

Οι ερυθροκίτρινοι πέτυχαν μία άνετη νίκη επικρατώντας του συντοπίτη τους Νταηλάκη με σκορ 5-0.

Ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Δόξας Κορησού και Παναργειακού, με τις δύο ομάδες να προσθέτουν από έναν βαθμό στο ενεργητικό τους, παραμένοντας στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Ωστόσο, οι μαυραετοί μετά από αυτή την ισοπαλία, η διαφορά τους από την 1η θέση αυξήθηκε στους 12 βαθμούς.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε η Αστραπή Μεσοποταμίας, η οποία ανεβάζοντας ρυθμούς στην επανάληψη, επιβλήθηκε στο Τοιχιό της ΑΕ Βιτσίου με σκορ 0-2.

Γκολ και θέαμα σε ένα χορταστικό ματς πρόσφεραν τα Γραμμοχώρια και ο Ηρακλής Πολυκάρπης. Το τελικό 5-3 υπέρ των ελαφιών αντικατοπτρίζει την εικόνα της πλούσιας σε γκολ και θέαμα αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν την 3η νίκη εντός έδρας και 10η στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο Ηρακλής που παραμένει ακόμη χωρίς νίκη εκτός έδρας, συμπλήρωσε 8 ματς χωρίς νίκη (τελευταία  νίκη την 11η αγωνιστική 3-1 με Αμπελόκηπους), παραμένοντας στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Γράμμος Μαυροχωρίου επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0 της Δόξας Αμπελοκήπων και διατηρήθηκε στην ν8η θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, την αγωνιστική και βαθμολογική του ανάκαμψη επιβεβαίωσε ο ΑΟ Κάστωρ μετά τη νέα νίκη που πέτυχε αυτή την φορά στην Πεντάβρυσο επί της αδύναμης τοπικής ομάδας με το ευρύ σκορ 0-6, συμπληρώνοντας 5 ματς χωρίς ήττα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria