Video: Δείτε το σπίτι που κέρδισε στο διαγωνισμό των Αντετοκούνμπο η Καστοριανή τυχερή Αλεξάνδρα - OlaDeka

Video: Δείτε το σπίτι που κέρδισε στο διαγωνισμό των Αντετοκούνμπο η Καστοριανή τυχερή Αλεξάνδρα

Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στα ελληνικά social media οργάνωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, χαρίζοντας σε έναν τυχερό follower, ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ, με θέα την Ακρόπολη.

Ο διαγωνισμός αρχικά κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του γνωστού YouTuber Αλέξανδρου Κοψιάλη, όμως μετά τον σάλο που προκάλεσαν κάποιες δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχώρησε και η κλήρωση έγινε αποκλειστικά από την οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Δείτε το video όπου με την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού, το ίδιο το σπίτι και όλα όσα είπε και έδειξε ο συντονιστής Αλέξανδρος Κοψιάλης:

Ωστόσο, στη live κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συμμετείχε στη διαδικασία ως συντονιστής.

Η τύχη χαμογέλασε σε μία κοπέλα από την Καστοριά, η οποία θα γίνει η νέα ιδιοκτήτρια του σπιτιού που χάρισαν μέσα από το Instagram τα αδέρφια Αντετοκούνμπο!

Η τυχερή, με το λογαριασμό instagram Μιχαέλα Λ. , που είναι το όνομα της μητέρας της, είναι είναι η Αλεξάνδρα που έλαβε τα κλειδιά για το νέο σπίτι της.

Η κλήρωση για το μεγαλύτερο giveaway στο Instagram πραγματοποιήθηκε και η Αλεξάνδρα με το προφίλ Μιχαέλα Λ. (όνομα που ανήκει όπως προαναφέραμε στη μητέρα της) ήταν η τυχερή ανάμεσα σε 691.000 ηλεκτρονικές συμμετοχές!

Όσα μέλη του οργανισμού των Antetokounbros συμμετείχαν στην κλήρωση, μαζί με τον Θανάση Αντετοκούνμπο σε ζωντανή σύνδεση από το Μιλγουόκι, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με την Αλεξάνδρα μέσω μηνυμάτων!

Απάντησε μόλις λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση πως κέρδισε το σπίτι. Τα πρώτα λόγια της ήταν «ευχαριστώ πολύ», προτού γράψει ότι βρίσκεται σε σοκ, μεγαλώνοντας το ήδη πλατύ χαμόγελο του Θανάση, ο οποίος ήταν εξαιρετικά χαρούμενος για το giveaway.

Το απίστευτο είναι πως η Μιχαέλα δεν είναι διόλου δραστήρια στο Instagram, αφού όπως… προδίδει το προφίλ της έχει κάνει μόλις 4 δημοσιεύσεις, ενώ έχει 129 ακόλουθους και ακολουθεί 650 χρήστες.

Η νικήτρια όπως αναφέρει στον λογαριασμό στο facebook, έχει καταγωγή από την Καστοριά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria