Το νέο ιδιωτικό ΚΤΕΟ YOUR KTEO στην Καστοριά φροντίζει για την ασφάλεια σας - OlaDeka

Το νέο ιδιωτικό ΚΤΕΟ YOUR KTEO στην Καστοριά φροντίζει για την ασφάλεια σας

Το νέο ιδιωτικο ΚΤΕΟ YOUR KTEO βρίσκεται στην περιοχή του Δισπηλιού Καστοριάς (δίπλα στην παλιά express service ) μολις 5 χλμ από την πόλη της Καστοριάς και 4 χλμ από το Άργος Ορεστικό.

Ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2020. Οι εγκαταστάσεις του είναι υπερσύγχρονες με τρεις γραμμές ΚΤΕΟ, μία για ΙΧ μία για μοτοσυκλέτες και μια μικτή για ΙΧ φορτηγα και λεωφορεία.

Στον Your KTEO Kastorias αναλαμβάνουμε την έγκαιρη ενημέρωση σας για τον επανέλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματος σας καθώς και για την έκδοση Κάρτας Καυσαερίων.

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας δημιουργούν ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, που μεταμορφώνουν την ανάγκη σας για έλεγχο ΚΤΕΟ σε ένα ευχάριστο διάλειμμα.

ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ …
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ! Καλώς ήρθατε στο YOUR KTEO ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!

Το προσωπικό του άρτια καταρτισμένο, με γνώσεις πάνω στο αντικείμενο του αυτοκινήτου, είναι εκεί για να σας βοηθήσει και να δώσεις λύσεις, έτσι ώστε να νιώθετε ακόμα πιο ασφαλείς για το ΙΧ σας!

Το ευχάριστο περιβάλλον με ένα σαλόνι αναμονής που έχει θέα την όμορφη Καστοριά και το Βίτσι, σας παρέχει δωρεάν καφέ φίλτρου, Free wifi για να σερφάρετε στο internet καθώς το αυτοκίνητο σας περνάει το καθιερωμένο περιοδικό τεχνικό έλεγχο.

Οι υπηρεσίες ελέγχου σε όλες τις γραμμές ΚΤΕΟ είναι οι ιδιες αφού υπάρχει online σύστημα διασύνδεσης μεταξύ τους με τελική κατάληξη των δεδομένων στο υπουργείο μεταφορών.

Στο your ΚΤΕΟ δεν καθυστερούμε στον έλεγχο του οχήματος σας. Ο χώρος γύρο από το ΚΤΕΟ είναι άνετος και καλαίσθητος με θέσεις πάρκινγκ πελατών και χώρο καπνιστών.

Τέλος χαρακτηρίζεται ως τοπική επιχείρηση καθως όλο το προσωπικό κατάγεται από το νομό Καστοριάς.

Κλείστε Online ραντεβού ΕΔΩ

Η επίσκεψη στον χώρο του ΚΤΕΟ γίνεται με ή χωρίς ραντεβού.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria