Τηλεδιάσκεψη του πιστοποιημένου Δικηγόρου Ιωσήφ Χατζητιμοθέου με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τα θέματα των συντάξεων - OlaDeka

Τηλεδιάσκεψη του πιστοποιημένου Δικηγόρου Ιωσήφ Χατζητιμοθέου με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τα θέματα των συντάξεων

Τηλεδιάσκεψη σχετικά με τα θέματα των συντάξεων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 17-03-2022 κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη προς τους πέντε επαγγελματίες που εξέδωσαν πρώτοι συντάξεις στην Ελλάδα.

Στη τηλεδιάσκεψη αυτοί συμμετείχαν συνολικά πέντε επαγγελματίες (Δικηγόροι και Λογιστές) που προέρχονται από την Καστοριά, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα και την Ορεστιάδα. Το Δικηγορικό μας γραφείο μας εκπροσωπήθηκε από τον Ιωσήφ – Λάζαρο Χατζητιμοθέου του Ιωάννη, που έχει πιστοποιηθεί για την έκδοση συντάξεων ήδη από τον πρώτο κύκλο του Νοεμβρίου του 2021, με αφορμή την πρώτη απόφαση που εκδόθηκε πανελλαδικά από πιστοποιημένο επαγγελματία και αφορά ασφαλισμένο στο π. ΙΚΑ από την περιοχή των Κορεστείων Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης αναπτύχθηκαν στον κ. Υπουργό τόσο τα θετικά όσο και οι δυσλειτουργίες που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι συνταξιούχοι, ιδίως στο επίπεδο της προκαταβολής των συντάξεων που σ’ ορισμένες περιπτώσεις τους τελευταίους μήνες διαπιστώνονται τεχνικά προβλήματα που οδηγούν στη μη πληρωμή των συνταξιούχων και υπήρξε η δέσμευση του κ. Υπουργού ότι το ζήτημα θα επιλυθεί άμεσα.

Τέλος, τονίστηκε από την πλευρά του πιστοποιημένου Δικηγόρου ότι καθημερινά στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα η συνεργασία μας με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους αρμόδιους υπαλλήλους του e-ΕΦΚΑ ειδικά στην Καστοριά αλλά και στην Κοζάνη είναι ιδιαίτερα αρμονική και πάντα προς την κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria