Τέταρτη σύλληψη για την κλοπή των γουναρικών της εταιρίας MARCO VARNI - OlaDeka

Τέταρτη σύλληψη για την κλοπή των γουναρικών της εταιρίας MARCO VARNI

Συνελήφθη και τέταρτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραξε τις κλοπές γουναρικών της εταιρίας MARCO VARNI τον Οκτώβριο του 2013 και τον Νοέμβριο του 2017.

Πρόκειται για αλλοδαπή, σέρβικης καταγωγής, η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο εκτέλεσης Ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και πρόκειται να δικαστεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Της αποδίδονται οι κατηγορίες της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης για τη διάπραξη κακουργηματικών κλοπών και τη διάπραξη νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα χρήματος), της διάπραξης κακουργηματικών κλοπών και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και συγκεκριμένα από τις δυο κλοπές που τελέστηκαν σε βάρος των γουναρικών της εταιρείας MARCO VARNI.

Υπενθυμίζεται ότι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας μετά από δυο μαραθώνιες διαδικασίες καταδίκασε με ισάριθμες αποφάσεις του  τρία μέλη (δύο άνδρες και μια γυναίκα), σέρβικης καταγωγής, που είχαν συλληφθεί το 2018 και το 2020. 

Κάθε εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για διεθνούς υπόστασης και υψηλής τεχνογνωσίας εγκληματική οργάνωση, γεγονός που αποδεικνύει τη σπουδαιότητα του έργου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς που μετά τις συστηματικές ενέργειες των στελεχών της εξιχνίασε τη δράση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria