Πρόσκληση για την ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Towards a circular economy in the agricultural sector» - OlaDeka

Πρόσκληση για την ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Towards a circular economy in the agricultural sector»

Ο οργανισμός “Νέα Γεωργία Νέα Γενιά”, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Τμήμα Γεωπονίας και Ινστιτούτο Αειφορικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων-ΠΕΚ ΤΗΜΕΝΟΣ-ΠΔΜ), η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τo Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας, και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Rutgers University (USA) σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Towards a circular economy in the agricultural sector», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01 Απριλίου 2022 και ώρα 17:00, στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» στην Πανεπιστημιούπολη στην Κοζάνη.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα της κυκλικής οικονομίας εστιάζοντας στον κλάδο της αγροδιατροφής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθούν ομιλίες από εκπροσώπους του Rutgers University (USA) και θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα του Facebook και στο κανάλι YouTube του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και από την υπηρεσία Δίαυλος.

Η ημερίδα οργανώνεται στο πλαίσιο του δωρεάν προγράμματος κατάρτισης και συμβουλευτικής με θέμα «Αγροκυκλικότητα: Εφαρμογές στη Γεωργία», το οποίο συγχρηματοδοτείται από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

H παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα συμβάλει σε ένα δημιουργικό διάλογο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria