Πρόγραμμα εορτασμού επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στο Άργος Ορεστικό - OlaDeka

Πρόγραμμα εορτασμού επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στο Άργος Ορεστικό

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

  • Γενικός σημαιοστολισμός του Δημοτικού Καταστήματος, των Δημοσίων καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. και οικιών από τις οκτώ (8) το πρωί της 23ης Μαρτίου μέχρι τη δύση του ηλίου της ημέρας της 25ης Μαρτίου.
  • Φωταγώγηση της πόλης καθώς και του Δημοτικού καταστήματος, των καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ώρα 11.00                Απότιση φόρου τιμής, από τα σχολεία Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης, στο Μνημείο των Ηρώων Άργους Ορεστικού.

Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Υπεύθυνος τελετής ορίζεται ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 1ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού κ. Γεώργιος Μήτσιου.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Ώρα  07.30Θα σημάνουν χαρμόσυνα  οι καμπάνες των εκκλησιών.
Ώρα 08.00 Έπαρση της Σημαίας μπροστά  από  το Δημαρχείο.
Ώρα 11.00    Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και ακολούθως σχετική ομιλία από την κα. Αγγελική Ξάνθου, εκπαιδευτικό του ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού.
Ώρα 11.30   Μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα   γίνει κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών, ιδρυμάτων, συλλόγων, κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο Δημάρχου (τηλ. 2467351301 – 2467351309).Σιγή ενός λεπτού στη μνήμη αυτών που έπεσαν για την ελευθερία της πατρίδας.Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. 
Ώρα 12.00 Παρέλαση Μαθητών με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής. 
Ώρα 18.00        Υποστολή της Σημαίας.
Σημείωση   α’Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  παρακαλείται   να φροντίσει  για την τήρηση της τάξης  μέσα στον Ιερό Ναό και τον χώρο της επιμνημόσυνης δέησης.
Σημείωση   β’ Οι Κυρίες και οι Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρακαλούνται να παραστούν στη Δοξολογία και να προσέλθουν στον συνηθισμένο χώρο των επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.
Σημείωση   γ’Όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Ο Δήμαρχος

 Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria