Ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης για την 25η Μαρτίου και την παράδοση - παραλαβή της Διοίκησης της 9 Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού - OlaDeka

Ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης για την 25η Μαρτίου και την παράδοση – παραλαβή της Διοίκησης της 9 Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού

Στην παράδοση – παραλαβή της Διοίκησης της 9 Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού, στο Στρατόπεδο Μακεδονομάχων στην Κοζάνη, όπου ο Υποστράτηγος ε.α κ. Νίκος Γκόνης παρέδωσε την Διοίκηση στον Ταξίαρχο κ. Λευτέρη Πινάκη.

Ο Νίκος ένας εξαίρετος Αξιωματικός με ήθος, αξιοπρέπεια,  εργατικότητα,  φιλοτιμία, υψηλό αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό, φιλοπατρία και γνώμονα στη ζωή του, την ανθρωποκεντρική διοίκηση.

Το έργο του στην περιοχή μας πλούσιο στο στρατιωτικό αλλά και στο κοινωνικό πεδίο.Του εύχομαι να συνεχίσει τη ζωή του με υγεία, να  χαρεί την οικογένειά του και μέσα από τις πολυσχιδείς δραστηριότητές του κυρίως στον ακαδημαϊκό χώρο να συνεχίσει να προσφέρει στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Στο νέο Ταξίαρχο με τη βοήθεια του Θεού υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, στην ευαίσθητη ακριτική μας περιοχή.

ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

25 Μαρτίου 2022.

Χρόνια Πολλά για τη σημερινή διπλή γιορτή της Παναγίας  και της εθνικής μας Παλιγγενεσίας. 

Στον ρου της ιστορίας μας αποδεικνύεται ότι η ελευθερία των λαών  δεν χαρίζεται,  παρά μόνον κερδίζεται στα πεδία των μαχών και διασφαλίζεται με την ύπαρξη ισχυρών  και σύγχρονων Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτή τη σημαδιακή ημέρα διαγνώστηκα με κορονοϊό και παίρνοντας τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας απείχα με λύπη από

εορταστικές εκδηλώσεις,  απολαμβάνοντας όμως τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΠΑΝΤΑ ΛΕΥΤΕΡΟΙ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria