Μάκης Κουσουνής: «Ο παλαιός, συστηματικός, άδικος, ανίερος, μεθοδικός, ύπουλος και υποκριτικός πόλεμος της...πολιτισμένης Δύσης, εναντίον της φυσικής Γούνας» - OlaDeka

Μάκης Κουσουνής: «Ο παλαιός, συστηματικός, άδικος, ανίερος, μεθοδικός, ύπουλος και υποκριτικός πόλεμος της…πολιτισμένης Δύσης, εναντίον της φυσικής Γούνας»

Τα θεμέλια του λαμπρού, ιστορικού, ζωηφόρου, φυσικού οικοδομήματος, της τέχνης του φυσικού ευγενούς παραγωγικού αυτού κλάδου, έχουν εδώ και χρόνια συστηματικά διαβρωθεί, από τις σκοτεινές αδίστακτες Δυτικές…πλαστικές ηθικές δυνάμεις που εδώ και 50 χρόνια, εν ονόματι της προστασίας του..οικοσυστήματος, προωθούν τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ προϊόντα ΓΟΥΝΑΣ και διά των σαρκοφάγων…vegan οικολόγων ως καλοπληρωμένο εργαλείο και κάποιων μισθωμένων λειτουργών τής επιστήμης, έφθασαν στο σημείο πολλάκις και να βιαιοπραγούν και να καταστρέφουν φάρμες και να απελευθερώνουν τα μινκ στην φύση όπου βρίσκουν κατά 98% φρικτό θάνατο και να βιαιοπραγούν ακόμη και κατά των γυναικών που φορούσαν τα γούνινα ενδύματά τους, έξω στο δρόμο.

Έτσι σιγά-σιγά  μεθοδικά και συστηματικά με την anti-fur ποικιλότροπη προπαγάνδα στην …πολιτισμένη ΔΥΣΗ, ένθα υποστηρίζεται το οποιοδήποτε παλαβό ανθρώπινο δικαίωμα σου, ακόμη και να επιλέγεις με ποιον ΛΟΑΤΚΙ θα κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι, ή σε ποιο πορνείο νόμιμης κτηνοβασίας θα…εξυπηρετηθείς στη Γερμανία, ή ποιόν υποψήφιο του νόμιμου Κόμματος των…Παιδεραστών στην Ολλανδία θα ψηφίσεις, αντίθετα, συγχρόνως, σου απαγορεύουν το ανθρώπινο δικαίωμα σου να διαλέξεις τα …ρούχα που θέλεις να φορέσεις.

Σ΄ αυτήν, λοιπόν τη ΔΥΣΗ, άρχισαν οι καταναλωτές των προϊόντων Γούνας σιγά-σιγά να μειώνονται ενώ συγχρόνως τα ευγενή φιλοπεριβαλλοντικά  βιομηχανικά οικονομικά συμφέροντα για να καλύψουν το κενό της διωκόμενης φυσικής  γούνας, έσπευσαν να προσφέρουν στους καταναλωτές ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΥΝΑ, Βαπτίζοντάς την μάλιστα…ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ !!    

και συγχρόνως να… συνεργάζονται με τους διαμορφωτές της Μόδας, οίκους.

Το όλο σκηνικό και τοπίο το περιέγραψε με Σαφέστατη Δωρική Διατύπωση, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γούνας, αγαπητός κ. Τσούκας Απόστολος (κατά κόσμον Άκης), δηλώνοντας σήμερα ότι ,”’ Ή γούνα κάνει κύκλους, έχει τα πάνω και τα κάτω της ανάλογα με το ΚΡΥΟ ( τον καιρό), τη ΜΟΔΑ, τα κινήματα των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ.

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι το 1990 στη Δύση, έως ότου ήλθε το πλήρωμα τού χρόνου να καταρρεύσουν τα απάνθρωπα, αντίχριστα κομουνιστικά καθεστώτα, της Ανατολικής Ευρώπης και οι λαοί άρχισαν να απολαμβάνουν τα στοιχειώδη αγαθά τού πολιτισμού πού είχαν στερηθεί για 70 χρόνια, ένα εκ των οποίων ήταν και τα γούνινα ενδύματα πού κατά παράδοση χρησιμοποιούσαν λόγω των ιδιαίτερων εδαφοκλιματικών συνθηκών τους.

Η ευγενής Γούνα μας, άνθισε και άνθισε και η οικονομία του τόπου μας. Συγχρόνως όμως η Δύση σκύλιασε και ό λυσσαλέος πόλεμος εναντίον της Γούνας εντάθηκε παντοιοτρόπως  με τα…ανιδιοτελή οικολογικά κινήματα και την προώθηση τής πλαστικής…οικολογικής γούνας Παρόλα αυτά η γούνα μας, μαζί με τις επενδύσεις στην εκτροφή των Γουνοφόρων Ζώων είχαν εκπληκτική ανοδική πορεία, χάρις στις φίλιες χώρες τής Ανατολικής Ευρώπης μέχρι το 2014, όταν αίφνης το Εθνικό μας συμφέρον με τα ευρωπαϊκά μας 4-5 μνημόνια, ταυτίστηκε και πάλι, δουλικά, με το βιο εκφυλισμένο.

 Δυτικοευρωπαικό μας…κεκτημένο τής Γεωπολιτικής επιβολής εμπάργκο εναντίον της Ρωσίας.. και εν συνεχεία ταυτίστηκε και πάλι με την Γεωπολιτική απαίτηση της, να χορηγήσουμε ως…δωροεπιταγή το Άγιο όνομα τής Μακεδονία μας τοις Σκοπιανοίς κυσί.

Και μετά ήλθε ο κορονοϊός και σήμερα, πάλι κείμενοι ”’μέ την σωστή… πλευρά τής Ιστορίας”’ και υπηρετώντας το Εθνικό μας Συμφέρον και με υπερβάλλοντα …δουλικό Ευρωπαϊκό ζήλο, αποστείλαμε και κάποια …λιανοντούφεκα στην Ουκρανία, απόδειξη της Εχθρότητός μας προς τη Ρωσία.

Κι όταν ο πόλεμος σε λίγες ημέρες τελειώσει και η Δύση του ΝΑΤΟ θα άρει τις οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, λόγω και τού φυσικού αερίου της αλλά και διότι τα μεγάλα κέρδη της εν Ρωσία Coka-cola δεν μπορούν μέσω swift να μεταφερθούν στην έδρα της, στην Ατλάντα, τότε δυστυχώς για την πατρίδα μας θα συμβούν ΤΡΙΑ πράγματα, το ένα είναι ότι θα παραμείνει η ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ της Ρωσία εναντίον τής Ελλάδος με ότι αυτό συνεπάγεται για τις εξαγωγές μας, μεταξύ αυτών και της ΓΟΥΝΑΣ, το δεύτερο είναι ότι η Γούνα της Κίνας, φίλης χώρας της Ρωσίας θα καλύψει, πλέον, κάποιες ανάγκες της Ρωσίας, και το τρίτο και σπουδαιότερο είναι ότι η ΙΔΙΑ η Ρωσία θα αναπτύξει την Γουνοβιομηχανία της τώρα πλέον εντατικότερα, αφού και προ του πολέμου άρχισε αυτήν τη δραστηριότητα και μεγάλος αριθμός Ελλήνων εξειδικευμένων εργατοτεχνιτών εργάζονταν ήδη εκεί, ένεκα της εξαφάνισης της αγοράς της Γούνας στην εχθρική γι΄ αυτήν, Ευρώπη και Δύση.  

Γιά μια φορά ακόμη αποδεικνύεται η αλήθεια ότι ενώ μέσα σε 2-3 ώρες μπορείς να κατεδαφίσεις ένα τεράστιο κτίριο, όμως για να το ξανακτίσεις το ίδιο, ίσως χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια. Ακόμη δε στην αγορά ισχύει ένας ρεαλιστικός  κανόνας ότι είναι πολύ ευκολότερο να αποκτήσεις έναν καινούργιο, νέο πελάτη, από το να ξαναποκτήσεις έναν καλό πελάτη πού έχασες.

Μετά τα παραπάνω, μετά θλίψεως βαθυτάτης διαπιστώνουμε ότι ατυχήσαμε σαν λαός, διότι ελέω των ελληνόφωνων ξενόδουλων Γραικύλων και γραβατοφόρων λαμογίων πολιικών μας, η μεν πατρίδα μας απογυμνώθηκε από τα πολύτιμα τζιβαϊρικά της, τον εθνικό και φυσικό της πλούτο ( ΛΑΡΚΟ, ανθρακωρυχεία με ηλεκ. ενέργεα, λιμάνια, αεροδρόμια, τρενοσε, τράπεζες κ.λ.π), ο δε Ελληνικός Λαός, ο μέχρι πριν λίγες δεκαετίες κολακευόμενος από τους σημερινούς βιοεκφυλισμένους αγνώμονες Ευρωπαίους ασπάλακες, ότι αποτελεί το ίνδαλμα των Ηρώων, τείνει να εξαφανισθεί ή να μαγαριστεί το ευγενές DNA ΤΟΥ, και να σβήσει η όποια δημιουργική του πνοή.

Ελπίζουμε και προσευχόμαστε και πάλι ό θεός να αναδείξει Αληθινούς Ηγέτες τού λαού, Αληθινούς Ποιμένες, για την σωτηρία και την ευημερία του.

Αμήν

Δρ.Γεράσ.(Μάκης) Κουσουνής,Γεωπόνος

μέλος τής IFASA   

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria