Λόγια και φράσεις του Γέρου του Μωριά που έγραψαν ιστορία: Εξαιρετικό podcast του ΓΕΕΘΑ με φωνή – έκπληξη - OlaDeka

Λόγια και φράσεις του Γέρου του Μωριά που έγραψαν ιστορία: Εξαιρετικό podcast του ΓΕΕΘΑ με φωνή – έκπληξη

Ηχητικό αφιέρωμα στον αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, ετοίμασε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής ‘Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, το podcast εστιάζει σε μια ιδιαίτερη πτυχή της κορυφαίας και πολυσχιδούς αυτής στρατιωτικής προσωπικότητας, αυτή του ιδανικού εμψυχωτή των επαναστατημένων Ελλήνων.

Το podcast έχει τον τίτλο «Λόγια Εμψύχωσης από τον αρχιστράτηγο του Αγώνα» και μας υπενθυμίζει τα γενναία λόγια του θρυλικού Γέρου του Μωριά προς τους συμπολεμιστές του, με τα οποία ανύψωνε το ηθικό τους τις πιο κρίσιμες ώρες της Επανάστασης, τους πλημμύριζε με θάρρος και τους πείσμωνε ακλόνητα για την τελική νίκη, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Στην ηχογράφηση του δωδέκατου συνολικά podcast που ετοίμασε το ΓΕΕΘΑ αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετέχει ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, ο οποίος απήγγειλε με το ξεχωριστό ύφος του τα αιώνια λόγια του αρχιστρατήγου, που συνεχίζουν να συγκινούν και να εμψυχώνουν κάθε Έλληνα μέχρι και σήμερα.

Για την πρόθυμη και όλως τιμητική αυτή συμμετοχή του, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε με τον διακεκριμένο ηθοποιό στο γραφείο του και τον ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική συνεισφορά του, καταλήγει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Via

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria