Η ντροπή της Ελλάδας - Ο μοναδικός κατασκευαστής αεροπλάνων στην Ελλάδα ξεσπά... - OlaDeka

Η ντροπή της Ελλάδας – Ο μοναδικός κατασκευαστής αεροπλάνων στην Ελλάδα ξεσπά…

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δημοσιεύσουμε κάτι για τον αξιέπαινο, ακούραστο κατασκευαστή αεροπλάνων στη Φλώρινα Γιώργο Ηλιόπουλο (δείτε κι ΕΔΩ , κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ που έχει αφήσει χιλιάδες έλληνες με το στόμα ανοιχτό εξαιτίας των απίστευτων κατορθωμάτων του. Αντίθετα όμως με το στόμα των χιλιάδων ελλήνων, τα αυτιά και τα μάτια των ελλήνων πολιτικών παραμένουν ερμητικά και πεισματικά κλειστά. Είναι ένα από τα εξοργιστικά…θαύματα που μόνο αυτό το μοναδικό στον κόσμο πολιτικό προσωπικό μπορεί και καταφέρνει. Εξοργιστική ιστορία που μας κατακλύζει με ντροπή για τους πολιτικούς μας, τις υπηρεσίες μας και την Ελλάδα γενικότερα…

Σε ένα πρόσφατο άρθρο για τα τουρκικά drones που αναδημοσιεύσαμε και στο facebook ο κ. Ηλιόπουλος δεν άντεξε και σχολίασε με δικαιολογημένη πικρία:

«Φυσικά θα αποτελεί όνειρο απατηλό για τα δικά μας drones για τον απλούστατο λόγο ότι καμμία Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει δει σοβαρά το θέμα της ανάλογης παραγωγής φθηνών drone για την άμυνα της χώρας μας και όχι μόνο. Το λέω αυτό γνωρίζοντας από πρώτο χέρι αφού κατάφερα ένας μόνο άνθρωπος με ελάχιστα μέσα να κατασκευάσω 3 διαφορετικά επιτυχημένα μοντέλα αεροπλάνων το ένα από αυτά με παγκόσμια καινοτομία και αναγκαστικά να δώσω τα δικαιώματα για παραγωγή του στην Αμερικανική ήπειρο. Από το 1994 που κατασκευάζονται εδώ δεν ενδιαφέρθηκε ούτε ένας από τις δικές μας υπηρεσίες, έστω από περιέργεια να δει αν μπορούσε να γίνει κάτι και στην χώρα μας. Η Τουρκία δεν ξύπνησε μια μέρα και άρχισε να κατασκευάζει και να πουλάει drones. Το μέλλον ανήκει σε αυτους που το προετοιμάζουν. Μήπως δεν μας αφήνουν? Η εταιρεία εδρεύει στην Φλώρινα : G Aerosports»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria