Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας αναζητά προπονητές - OlaDeka

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας αναζητά προπονητές

ΘΕΜΑ:   « ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ »

Κύριε Πρόεδρε,         

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας θέλοντας να βοηθήσει και να διευκολύνει τους προπονητές του δυναμικού της που δεν έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή και μετά από πληροφόρηση που είχε ότι η Γ.Γ.Α. δίνει τη δυνατότητα στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής εφόσον παρακολουθήσουν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και λάβουν την ανάλογη πιστοποίηση, να μπορέσουν να λάβουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή, προτίθεται να προγραμματίσει σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών σε συνεργασία με τα παραρτήματα των Ερυθρών Σταυρών στις πρωτεύουσες των τεσσάρων Νομών μας., ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα προκύψει κατά πόλη.     

Προκειμένου να γνωρίζουμε τον αριθμό των ενδιαφερομένων για να προχωρήσουμε στην διεξαγωγή και τον συντονισμό των σεμιναρίων, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τα ονόματα των προπονητών σας και όσων άλλων επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι η ΕΑΣ μας αιτήθηκε στον ΣΕΓΑΣ τις λειτουργίες σχολών κριτών κλασσικού αθλητισμού προκειμένου να ενδυναμωθεί  και να ανανεωθεί ο υπάρχων Σύνδεσμος Κριτών της περιοχής μας. Θα θέλαμε να μας αποστείλετε κατάσταση ενδιαφερομένων για την παρακολούθηση των σχολών. Όσοι παρακολουθήσουν τις σχολές και πετύχουν στις εξετάσεις θα λάβουν την πιστοποίηση κριτή στίβου. Ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερομένων θα λειτουργήσουν σχολές σε μία ή περισσότερες από τις τέσσερις πρωτεύουσες των Νομών μας.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε άμεσα τις απαντήσεις σας . 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria