Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Αλέξιος Ράπανος στην ΠΕ Καστοριάς - OlaDeka

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Αλέξιος Ράπανος στην ΠΕ Καστοριάς

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφέρειά μας πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Αλέξιος Ράπανος.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 19-03-2022 επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ. Νομού Καστοριάς, Πύραρχος Κωνσταντίνος Τσαλίκης.

Την Κυριακή 20-03-2022 την έδρα της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής αυτής, Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας καθώς και ο νέος Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ. Νομού Κοζάνης, Πύραρχος Ιωάννης Αμανατίδης.

Ο Περιφερειακός Διοικητής, ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κοζάνης, οι Αξιωματικοί – Υπαξιωματικοί και οι Πυροσβέστες καλωσόρισαν το νέο Αρχηγό και του ευχήθηκαν καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Κατόπιν, συζήτησαν για τα τρέχοντα πυροσβεστικά προβλήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Μακεδονίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria