Βίντεο-μήνυμα της ουκρανικής Βουλής με βομβαρδισμούς στο Παρίσι - OlaDeka

Βίντεο-μήνυμα της ουκρανικής Βουλής με βομβαρδισμούς στο Παρίσι

Το βίντεο ξεκινάει με μια τουρίστρια να φωτογραφίζεται στον «πύργο του Άιφελ», όταν ξαφνικά μαχητικά αρχίζουν να βομβαρδίζουν τη γαλλική πρωτεύουσα

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Κοινοβουλίου της Ουκρανίας στο Twitter, μέσω του οποίου η Βουλή της χώρας θέλει να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα για την εισβολή των Ρώσων. Στο εν λόγω βίντεο χρησιμοποιείται το Παρίσι ως τόπος βομβαρδισμών.

Ειδικότερα, το βίντεο ξεκινάει με μια τουρίστρια να φωτογραφίζεται στον «πύργο του Άιφελ», όταν ξαφνικά μαχητικά αρχίζουν να βομβαρδίζουν τη γαλλική πρωτεύουσα. Με τον τρόπο αυτό, η ουκρανική Βουλή επιχειρεί να δείξει πως, αν επικρατήσει ο Πούτιν, ανοίγει ο δρόμος ακόμα και για εισβολή της Ρωσίας στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.

«Ο διάσημος πύργος του Άιφελ ή η Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο θα μείνουν όρθια στους συνεχείς βομβαρδισμούς των Ρώσων; Πιστεύετε ότι δεν σας αφορά; Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο μπορεί να είναι ολόκληρη η Ευρώπη. Η Ρωσία δεν σταματά με τίποτα. Αν πέσουμε εμείς, θα πέσετε κι εσείς» γράφει το ουκρανικό Κοινοβούλιο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria