Α’ ΕΠΣ : Ημέρα εκπλήξεων – «2» μετά από 22 χρόνια τα Γραμμοχώρια, 1-2 στην Αστραπή Μεσ. - 1η νίκη εκτός έδρας για τον ΑΟ Κάστωρ 1-3 στην «φορμαρισμένη» Δόξα Κορησού!!! - OlaDeka

Α’ ΕΠΣ : Ημέρα εκπλήξεων – «2» μετά από 22 χρόνια τα Γραμμοχώρια, 1-2 στην Αστραπή Μεσ. – 1η νίκη εκτός έδρας για τον ΑΟ Κάστωρ 1-3 στην «φορμαρισμένη» Δόξα Κορησού!!!

Δύο σημαντικές εκπλήξεις ξεχώρισαν στην 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην οποία σημειώθηκαν 21 γκολ, ενώ αναβλήθηκε – λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου – ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Πεντάβρυσος-ΑΕ Βιτσίου.

Ωστόσο, από τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ευνοήθηκε η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Καστοριάς, η οποία ξέφυγε στο+10 από τον 2ο πλέον της βαθμολογίας Παναργειακό και προετοιμάζεται πλέον για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι ερυθροκίτρινοι χωρίς να ενθουσιάσουν ιδιαίτερα με την εμφάνισή τους πέρασαν νικηφόρα και από το γήπεδο του Μαυροχωρίου επικρατώντας με σκορ 0-1 του τοπικού και μαχητικού «Γράμμου», σημειώνοντας την 15 νίκη τους στο πρωτάθλημα, διευρύνοντας έτσι το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους, αυξάνοντας παράλληλα κατά 10 βαθμούς την διαφορά τους από την 2η θέση.

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Παναργειακός, ο οποίος σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Νταηλάκη και σε συνδυασμό με την ανέλπιστη ήττα της Δόξας Κορησού, ισοβάθμησε στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ την επόμενη αγωνιστική δεσπόζει το El Clasico, καθώς υποδέχεται την… πληγωμένη από την σημερινή εντός έδρας ήττα Αστραπή Μεσ/μίας.

Την μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής πέτυχε ο ΑΟ Κάστωρ, ο οποίος άλωσε την αήττητη – μέχρι πρότινος – έδρα της Κορησού, επικρατώνντας με σκορ 1-3, υποχρεώνοντας τους «μαυραετούς» στην 1η εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα, οι βυσσινί σημείωσαν την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα τους και μάλιστα σε μία πολύ δυνατή έδρα, με αντίπαλο την 2ο της βαθμολογίας ομάδα της Δόξας Κορησού, η οποία προερχόταν από ένα αήττητο σερί 9 αγωνιστικών εκ των οποίων επτά συνεχόμενων.

Η άλλη σημαντική έκπληξη σημειώθηκε στο γήπεδο της Μεσοποταμίας, με πρωταγωνίστρια την ομάδα των Γραμμοχωρίων.

Χρειάστηκε να περάσουν 22 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσουν τα «ελάφια» τη νίκη στο γήπεδο της Μεσοποταμίας κόντρα στην Αστραπή. Ήταν το 2003, η τελευταία χρονιά όπου ο τα «ελάφια» απέδρασαν με το τρίποντο (2-3), ενώ έκτοτε στις υπόλοιπες 11 αναμετρήσεις μετρούσε ισάριθμες ήττες!!!

Η ομάδα των Γραμμοχωρίων επιβλήθηκε με σκορ 1-2 σημειώνοντας την 6η νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα, η Αστραπή γνώρισε την 2η και μάλιστα συνεχόμενη ήττα μέσα στην έδρα της, ενώ την επόμενη αγωνιστική έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναργειακό, στο παραδοσιακό El Clasico.

Επίσης, «Φρένο» σε μία ακόμη αρνητική παράδοση έβαλε και η ομάδα των Αμπελοκήπων. Οι «μαυραετοί» αν και ήταν πίσω στο σκορ και μάλιστα με 0-2, κατάφεραν και έκαναν την μεγάλη ανατροπή επικρατώντας του κακού τους «δαίμονα» με σκορ 3-2. Η νίκη αυτή χαρακτηρίζεται πραγματικό «οξυγόνο» για την ομάδα της Δόξας, η οποία έσπασε και μία αρνητική παράδοση 12 ετών, αφού η τελευταία εντός έδρας νίκη της κόντρα στον Ηρακλή, καταγράφεται το 2013, με σκορ 2-0…

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (16η)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria