Απέκτησε τη δική του στέγη το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Καστοριάς - OlaDeka

Απέκτησε τη δική του στέγη το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Καστοριάς

Tο Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Καστοριάς, το οποίο στεγάζεται πλέον στο πρώην 2ο Δημοτικό, στην περιοχή του Αγίου Μηνά, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος, Γιάννης Κορεντσίδης, μαζί με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β\βάθμιας Εκπαίδευσης, Λάζαρο Ζήση, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή, Αναστάσιο Τζιλίνη, και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου.

Η μεταστέγαση του σχολείου σε δικό του κτίριο ήταν ένα χρόνιο αίτημα των Συλλόγων Διδασκόντων και Γονέων του συγκεκριμένου σχολείου, το οποίο μέχρι πρότινος συστεγαζόταν μαζί με άλλες εκπαιδευτικές μονάδες. Με τη μετεγκατάστασή  του δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, δημιουργώντας ευνοϊκότερες συνθήκες εκπαίδευσης και κοινωνικοποίησης των παιδιών.

«Το μεράκι και η θέληση που διαπιστώσαμε ότι υπάρχει από την πλευρά του Διευθυντή, του Διδακτικού Προσωπικού του Σχολείου, των γονέων και των μαθητών μας έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο να υποστηρίξουμε το αίτημα και να δώσουμε λύση ώστε το Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο του Δήμου να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη δική του στέγη», σημείωσε ο κ. Κορεντσίδης, δεσμευόμενος να είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια τους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria