Απάντηση Εμφιετζόγλου σε σχόλια του τηλεοπτικού ΣΚΑΙ για «μεροκάματα σε Βορειο-Ελλαδίτες» - OlaDeka

Απάντηση Εμφιετζόγλου σε σχόλια του τηλεοπτικού ΣΚΑΙ για «μεροκάματα σε Βορειο-Ελλαδίτες»

Επίθεση του προέδρου της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης Πρ. Εμφιετζόγλου στον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ, με αφορμή σχόλια που έγιναν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Σχόλια που είχαν στόχο τη Βόρεια Ελλάδα.

«Έξεστι Κλαζομενίοις Ασχημονείν»

Προφανώς, δεν αποτελεί είδηση ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ επιδίδεται στο συστημικό ρόλο, που διαδραματίζει στη χώρα, με ύβρεις, συκοφαντικά υπονοούμενα και παραπληροφόρηση. Υπάρχουν όμως ακόμη και σ’ αυτόν δημοσιογράφοι που πρυτανεύουν και πρωτοστατούν σ’ αυτό το είδος.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Μανώλης Καψής και ο γνωστός Άρης Πορτοσάλτε, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι τρεις αυτοί κύριοι, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, στις 3 Μαρτίου 2022, επετέθησαν κατά των Βορειο-Ελλαδιτών, αποκαλώντας τους «φιλορώσους» και υπαινισσόμενοι ότι γίνονται δήθεν αποδέκτες πληρωμών. «Πέφτει και “μεροκάματο”, πολύ εκεί τώρα, μην ανοίξουμε άλλες ιστορίες», είπε, συγκεκριμένα, ο Άρης Πορτοσάλτε.

Προσπάθησαν μάλιστα επιτηδείως οι τρεις δημοσιογράφοι να συνδέσουν τα όσα έλεγαν με νέο κόμμα, που αναπτύσσεται ραγδαία στη Βόρεια Ελλάδα. Εάν υπονοούν την Πατριωτική Ένωση, οφείλουν να γνωρίζουν ότι αυτή, είναι ανεξάρτητη και αδέσμευτη και η δημιουργία της έχει ένα μόνο σκοπό: την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων και τον συναγερμό για τον σκοπό αυτό του Ελληνικού λαού. Σε ότι αφορά τις ύβρεις τους κατά της Μακεδονίας και της Θράκης, συνιστούν μια ανυπόφορη προσβολή κατά των ακριτών μας, που υποκινείται μόνο από σκοπιμότητες και εμπάθεια και προκαλεί ντροπή.

Αρμόζει για τους τρεις δημοσιογράφους το αρχαίο ρητό: «Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν». Επιτρέπεται δηλαδή στους Κλαζομενίους να ασχημονούν, εφόσον ήταν περιώνυμοι, για τον υβριστικό χαρακτήρα τους.

Πανελλήνια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria