Άδωνις σε πρόεδρο ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Δεν σας σέβομαι καθόλου και που σας βλέπω σας αποστρέφομαι - OlaDeka

Άδωνις σε πρόεδρο ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Δεν σας σέβομαι καθόλου και που σας βλέπω σας αποστρέφομαι

«Σκότωσαν κάποιον το 2014 και τους πιάσανε το 2019 και λένε δεν το κάναμε εμείς, αυτό λέει ο κ. Γεωργιάδης», απάντησε ο Γιώργος Αδαμίδης

Άγριος καυγάς μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργου Αδαμίδη ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης (10/3) στον «αέρα» του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή την τοποθέτηση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η μείωση της δυνητικής παραγωγής οφείλεται στην ανθελληνική απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Είχαμε τη δυνατότητα να έχουμε δωρεάν δικαιώματα ρύπων για τα οποία τώρα ο κ. Σκρέκας λέει ότι ακριβαίνουν τον λιγνίτη, δεν ισχύει αυτό το πράγμα, έστω και με αυτή την ακρίβεια των δικαιωμάτων ρύπων, ο λιγνίτης σήμερα είναι πολύ πιο φτηνός από ότι είναι το φυσικό αέριο. Ο υπουργός είπε ότι το κόστος το μεταβλητό είναι 250 ευρώ, αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που υπάρχει, άρα οι λιγνιτικές μονάδες μπορούν να μειώσουν το κόστος ενέργειας στον καταναλωτή».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Άδωνις Γεωργιάδης τον ρώτησε: «Μπορείτε να μου πείτε ποια λιγνιτική μονάδα έκλεισε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη; Οι σάλτσες δεν μου αρέσουν, πείτε μου ποια μονάδα κλείσαμε, αυτές οι μονάδες δεν ήταν να κλείσουν γιατί είχε περάσει ο χρόνος λειτουργίας τους;».

«Έκλεισαν γιατί είχε λήξει ο χρόνος λειτουργίας τους, είναι γνωστή η αποστροφή μου στον κακό συνδικαλισμό που σιχαίνομαι σαν εσάς για να τελειώνουμε, δεν θα τρελάνετε εσείς τον ελληνικό λαό, εσείς οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ φέρατε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, και έχετε και τα μούτρα να βγαίνετε στην τηλεόραση. Εσάς δεν σας σέβομαι καθόλου και που σας βλέπω σας αποστρέφομαι» είπε φωνάζοντας ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Με την επιλογή σας το 2013 εσείς κλείσατε τις μονάδες. Σκότωσαν κάποιον το 2014 και τους πιάσανε το 2019 και λένε δεν το κάναμε εμείς, αυτό λέει ο κ. Γεωργιάδης», ανταπάντησε ο κ. Γιώργος Αδαμίδης.

Το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα (από το 1:07:13):

Πηγή

ΔΡΑΣΕ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΕΗ: Του Άδωνι τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει.

Έτσι είναι.

Αν σε πάρει η μπάλα κατρακυλάς χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Και αφού δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος, ας μπει στον κόπο να του το πει κάποιος άλλος.

Μόνο λύπη προκαλεί η χθεσινή «χαμηλή πτήση» του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, που ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του και κατεβάζοντας πολύ χαμηλά (μα πάρα πολύ χαμηλά) το επίπεδο της συζήτησης, χρησιμοποίησε απαξιωτικούς και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Η ΔΡΑΣΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει την αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Υπουργού Α. Γεωργιάδη, που απέδειξε ότι η προσωπική του εμπάθεια προς τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Γιώργο Αδαμίδη, είναι εμπάθεια προς όλους τους εργαζόμενους, γιατί ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

Περαιτέρω δε η απαξίωσή του για το συνδικαλιστικό κίνημα είναι προκλητική, αντιδημοκρατική και μόνον ανησυχία δημιουργεί για το πόσο φιμωμένους μας θέλουν.

Αιδώς

Πικρία

Προβληματισμός

Ουρλιάζοντας στο πλατό της εκπομπής ¨Ενώπιος Ενωπίω¨ ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να καλύψει με τις φωνές του την τοποθέτηση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ, καταφέρνοντας να αποδείξει το αντίθετο από αυτό που ήθελε και που δεν είναι άλλο από το δίκαιο που είχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ο «όμορφος νέος» της μυθολογίας για μία ακόμα φορά απέδειξε περίτρανα πόσο άσχημος είναι και πόσο εύκολα μπορεί να γίνει… μυθολογία.

                                                 Γραφείο Τύπου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria