Άγριο “σφυροκόπημα” Δασταμάνη σε Κασαπίδη: “Για ποιο ατόπημα λέτε; Δε ντρέπεστε λίγο. Ντροπή. Δεν είστε προϊστάμενος μου. Πείτε την αλήθεια στον κόσμο. Σε ποιον μιλάτε; Είναι ντροπή σας ζητώ ραντεβού και δε με δέχεστε. ” (Βίντεο) - OlaDeka

Άγριο “σφυροκόπημα” Δασταμάνη σε Κασαπίδη: “Για ποιο ατόπημα λέτε; Δε ντρέπεστε λίγο. Ντροπή. Δεν είστε προϊστάμενος μου. Πείτε την αλήθεια στον κόσμο. Σε ποιον μιλάτε; Είναι ντροπή σας ζητώ ραντεβού και δε με δέχεστε. ” (Βίντεο)

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας όταν ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης έκανε λόγο για τον αποκλεισμό των Γρεβενών από τα έργα της Περιφέρειας στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη να αρνείται πως συμβαίνει κάτι τέτοιο και πως υπάρχουν έργα από τα Γρεβενά προς ένταξη στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” που περιλαμβάνονται σε άλλες προσκλήσεις, κατηγορώντας στη συνέχεια το Δήμαρχο Γρεβενών πως έκανε ατόπημα και δε γνωρίζει καλά τα του συγκεκριμένου προγράμματος. Δείτε τι συνέβη:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria