360.000 ευρώ στον Δήμο Νεστορίου για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση κατεστραμμένων υποδομών οικισμού Κομνηνάδων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων» - OlaDeka

360.000 ευρώ στον Δήμο Νεστορίου για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση κατεστραμμένων υποδομών οικισμού Κομνηνάδων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων»

Με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εγκρίνεται η δέσμευση ποσού 360.000 ευρώ στον Δήμο Νεστορίου για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση κατεστραμμένων υποδομών οικισμού Κομνηνάδων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων».

Η υλοποίηση του έργου κρίνεται απολύτως αναγκαία μετά τις φθορές, που προκλήθηκαν στην οδοποιία και τα προβλήματα στην παροχευτικότητα των ρεμάτων στον οικισμό,  λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων των περασμένων ετών. 

Με το συγκεκριμένο έργο εξασφαλίζεται η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους. 

Όπως δήλωσε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου :

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αγκαλιάζει ένα ακόμη αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Νεστορίου, που ακουμπάει στον συνολικό σχεδιασμό μας για την δημιουργία υποδομών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους και χρηματοδοτούμε έργα, που απαντούν στις ανάγκες των ΟΤΑ». 

Η κ. Αντωνίου ευχαριστεί θερμά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria