Υπογραφή Σύμβασης για την «Προμήθεια ειδικών εξαρτημάτων και εκτέλεση ειδικών ελέγχων στους αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου» Π.Ε Καστοριάς από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη - OlaDeka

Υπογραφή Σύμβασης για την «Προμήθεια ειδικών εξαρτημάτων και εκτέλεση ειδικών ελέγχων στους αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου» Π.Ε Καστοριάς από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη

Την  σύμβαση για την προμήθεια «Προμήθεια ειδικών εξαρτημάτων και εκτέλεση ειδικών ελέγχων στους αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου» Π.Ε. Καστοριάς, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022.

Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 119.332,14 € συμπ. ΦΠΑ.

Στο πλαίσιο της σύμβασης προβλέπονται να υλοποιηθούν:

  • Προμήθεια και τοποθέτηση ειδικών εξαρτημάτων (καινούριων και αμεταχείριστων) για τον υπάρχοντα μεγάλο συρόμενο αναβατήρα.
  • Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την εκτέλεση ειδικών ποιοτικών ελέγχων (ετήσιου, και πενταετίας) που αφορά  και στους δύο αναβατήρες: του μεγάλου συρόμενου αναβατήρα και του συρόμενου αναβατήρα αρχαρίων (baby-lift).

Η Περιφερειακή Αρχή προχωρά σε παρεμβάσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού και  της ποιότητας ζωής, αλλά και στην τουριστική αναβάθμιση ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria