Τουρκία: «Ο σάλος που ξέσπασε στην Ελλάδα για τις μάσκες μας είναι περηφάνεια και τιμή για μας» - OlaDeka

Τουρκία: «Ο σάλος που ξέσπασε στην Ελλάδα για τις μάσκες μας είναι περηφάνεια και τιμή για μας»

Δηλώσεις για τις τουρκικές προστατευτικές μάσκες που μοιράστηκαν στο ελληνικό Κοινοβούλιο και προκάλεσαν σάλο στην Ελλάδα έκανε ο τούρκος παραγωγός τους, εξηγώντας και πώς έφτασαν από τη Γερμανία στη χώρα μας

Ο Μουσταφά Κεμάλ Ζεγκίν (φωτογραφία από βίντεο του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού Yeniçağ TV, επάνω αριστερά), ο τούρκος ιδιοκτήτης της μονάδας που παράγει προστατευτικές μάσκες, οι οποίες μοιράστηκαν στους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, δήλωσε υπερήφανος για τον σάλο που προκλήθηκε στην Ελλάδα.

«Τιμή και περηφάνεια»

«Για εμάς η παρουσία των μασκών μας στο ελληνικό Κοινοβούλιο είναι τιμή και περηφάνια» τόνισε, στη διάρκεια συνέντευξής του στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Yeniçağ TV (κάτω).

«Άλλωστε οι μάσκες μας υπάρχουν και στο γαλλικό κοινοβούλιο και στο ομοσπονδιακό γερμανικό κοινοβούλιο, ενώ υπάρχουν και στην αμερικανική Γερουσία» πρόσθεσε.

«Ως Τουρκία βιώνουμε αυτήν την περηφάνια. Βιώνουμε την περηφάνια να κάνουμε γνωστά στον κόσμο τα τουρκικά προϊόντα» τόνισε ο Μουσταφά Κεμάλ Ζεγκίν.

Μέσω Γερμανίας…

Και εξήγησε ότι «Εμείς δεν πουλήσαμε τις μάσκες απευθείας στην Ελλάδα, αλλά στη Γερμανία. Ενας φίλος μας που πουλά χοντρική στη Γερμανία, μπήκε στον διαγωνισμό στην Ελλάδα και τον κέρδισε. Ολη αυτή η ταραχή που ξέσπασε στην Ελλάδα για τις μάσκες μας, για εμάς είναι τιμή».

Πηγή: tourkikanea.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria