Τον Άρη Ατραπού υποδέχεται για το 11/11 ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας - OlaDeka

Τον Άρη Ατραπού υποδέχεται για το 11/11 ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Τον Άρη Ατραπού Φλώρινας υποδέχεται σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, με μόνο στόχο την 11η διαδοχική νίκη και την διεύρυνση του αήττητου. Η ομάδα μας προετοιμάστηκε όλο αυτό το διάστημα με μόνο στόχο να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Απέναντι μας σήμερα μια αξιόλογη ομάδα που κάνει την δική της προσπάθεια στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 6η θέση.

Πλέον, με την άρση του μέτρου της 10% πληρότητας στις εξέδρες και την επαναφορά του στο 50%, έχουμε την δυνατότητα να υποδεχθούμε ακόμα περισσότερους φίλους μας.

Θυμίζουμε πως για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, ή τεστ για τους ανήλικους φίλους μας, μαζί με το απαραίτητο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, φοιτητικό πάσο κτλπ.)

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν (και) σήμερα στις 19:30 οδηγούν στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας για να υποστηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια του κόουτς Τζιλίνη και των παικτών της ομάδας μας, σε ένα ακόμα απόγευμα – γιορτή στο “σπίτι” μας.

#Το_ταξίδι_συνεχίζεται

Αντίπαλος: Άρης Ατραπού

Ώρα: 19:30

Τοποθεσία: ΔΑΚ Μεσοποταμίας

Διαιτητές: κ. Λύγουρας και Μαρινέλης

Γραμματεία: Φυτάκη και Γκιάτα

————————————–

Νωρίτερα το μεσημέρι στις 14:30, οι κορασίδες του συλλόγου μας αγωνίζονται στο ΔΑΚ Αιανής φιλοξενούμενες από τον Πρόοδο Αιανής.

Καλή επιτυχία και στα δύο τμήματα της ομάδας μας!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria