Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η ΝΔ βγάζει για μια ακόμη φορά τους αγρότες στο δρόμο - OlaDeka

Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η ΝΔ βγάζει για μια ακόμη φορά τους αγρότες στο δρόμο

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα καλέσματα αγροκτηνοτροφικών συλλόγων και φορέων για κινητοποιήσεις των αγροτών και κτηνοτρόφων, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική για τον πρωτογενή τομέα.

Η χωρίς σχέδιο, επιδερμική και επιδοματική λογική της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας, η ξέφρενη πορεία των τιμών σε ενέργεια, αγροεφόδια και ζωοτροφές, η μείωση των τιμών παραγωγού σε πολλά προϊόντα, το αλαλούμ με τις ζημιές και τις αποζημιώσεις, η εγκληματική απουσία στήριξης σε στρατηγικής σημασίας για τη χώρα προϊόντα όπως η ελιά και η σταφίδα, αλλά και το εθνικό στρατηγικό σχέδιο για τη νέα ΚΑΠ που κατέθεσε η χώρα στην ΕΕ, είναι μερικά από τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος επί των ημερών της κυβέρνησης της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όλο το προηγούμενο διάστημα με σειρά παρεμβάσεων τόσο κοινοβουλευτικά, όσο και κοινωνικά, έχει θέσει τα ζητήματα και έχει προτείνει λύσεις που θα ανακουφίσουν τους παραγωγούς και θα βοηθήσουν στην επιβίωση του πρωτογενούς τομέα.

Δυστυχώς όμως, οι καταστροφικές πολιτικές της ΝΔ εξάντλησαν την υπομονή του αγροτικού κόσμου, που ετοιμάζεται για κινητοποιήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στηρίζει τον αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων της χώρας για επιβίωση, συνεχίζει τις παρεμβάσεις του προς την κυβέρνηση και δεσμεύεται να καταργήσει όλα τα αντιαγροτικά μέτρα της ΝΔ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria