ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΓΟΥΝΑΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ - OlaDeka

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΓΟΥΝΑΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ  ΓΟΥΝΑΣ – ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ –  ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ    ΝΟΜΟΥ  ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

       Στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ  στέκεται το Σωματείο Γουνεργατών, στηρίζοντας τις αγωνιστικές αποφάσεις και τα δίκαια αιτήματά τους.

Kαταγγέλλει το εγκληματικό σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που προβλέπει την απόλυση όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μέχρι τα τέλη Φλεβάρη καθώς και το ξεσπίτωμα όσων διαμένουν στον οικισμό, πετώντας τους στο δρόμο. H συγκεκριμένη εξέλιξη θα έχει συνέπειες και για το Νομό Καστοριάς αφού εργάζονται πάνω από 160 άτομα. Οι ευθύνες για την απαξίωση της ΛΑΡΚΟ ανήκουν σε αυτούς που διαχρονικά στήριξαν αυτή την πολιτική. Ο στόχος είναι να δοθούν η ΛΑΡΚΟ και ο ορυκτός πλούτος σε μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του κλάδου.    

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ που αγωνίζονται δύο χρόνια τώρα για τη διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της επιχείρησης, των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους. Μην κλείνετε τη ΛΑΡΚΟ. Μην την ιδιωτικοποιείτε. Διασφαλίστε όλες τις θέσεις εργασίας. Αναπτύξτε την και δημιουργήστε χιλιάδες ακόμη. Η Κυβέρνηση οφείλει να αφουγκραστεί την αγωνία όλων μας και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων. Μέχρι τότε, στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ όπως όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο αγώνας τους για το μεροκάματο, για την ζωή, είναι και δικό μας αγώνας. 

Σήμερα υπάρχουν  τεράστιες δυνατότητες για την ανάπτυξη επιχειρήσεων και υποδομών κρίσιμων για την ευημερία του λαού,  το γεγονός είναι ότι αυτές οι δυνατότητες είτε υπονομεύονται είτε παραχωρούνται προς εκμετάλλευση στο μεγάλο κεφάλαιο.

Το έγκλημα δεν θα περάσει! Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria