Σε ΦΕΚ πάνω από 800 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ: Oλόκληρη η προκήρυξη για τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ - OlaDeka

Σε ΦΕΚ πάνω από 800 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ: Oλόκληρη η προκήρυξη για τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ

Ο κύβος ερρίφθη για τον πρώτο γραπτό διαγωνισμό της χρονιάς μέσω ΑΣΕΠ που αφορά την προκήρυξη 1Γ/2022 και τις 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ καθώς δημοσιεύτηκε το σχετικό ΦΕΚ.

Οι ειδικότητες που θα ζητούνται στην προκήρυξης 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ για τις 822 θέσεις στην ΑΑΔΕ κατανέμονται ως εξής:

546 θέσεις: ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Εφοριακών, ΠΕ Τελωνειακών
203 θέσεις: ΤΕ Πληροφορικής
73 θέσεις: ΔΕ Διοικητικού – Οικονομικού

Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα προκύψουν βάσει της κλασικής μοριοδότησης του ΑΣΕΠ που όμως θα περιλαμβάνει και την απόδοση στον γραπτό διαγωνισμό. Να σημειωθεί ότι για να συμμετάσχει κανείς στους πίνακες μοριοδότησης, θα πρέπει απαραίτητα να έχει προηγουμένως πετύχει στον γραπτό διαγωνισμό, πιάνοντας στο σκορ τη βάση που καθορίζεται στην προκήρυξη.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΣΕΠ

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ) της παρούσας, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν:

Αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ – ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ζ΄ της παρούσας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια / πεδία της αίτησης, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια / πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα
συγκεκριμένα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομίζονται τα έγγραφα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 16 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 4 Απριλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται και σε εκτυπώσιμη μορφή. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Το ΦΕΚ του ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria